FOTO: Holešov doma udolal Kvasice


Branky


5

Za úmorného vedra se hrálo v Holešově u řeky Rusavy průměrné utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Domácí ani hosté nehráli o nic než prestiž, ale lépe začali derby z kroměřížského okresu hosté. Domácí zařadili nejnižší fotbalovou rychlost a nechali hostům hodně prostoru. Kvasický celek získal územní převahu, a po dvanácti minutách šli Vojtáškem do vedení. To ale bylo z fotbalu vše a začala fotbalová nuda. Velké vedro k nějakým famózním fotbalovým výkonům nenutilo a tak se hrálo od vápna k vápnu. Hosté zahrozili a několikrát se dostali za záda obrany domácích, zde vše pochytal nejlepší hráč domácích gólman Janalík. Hosté byli v prvním poločase dlouho na koni, ale v koncovce selhali a hodně pochytal Janalík. Když se poločas chýlil ke konci vystřelil z hranice šestnáctky Chudárek a po teči jednoho z hostujících obránců neměl brankář Kvasic šanci a brankou do šatny domácí srovnali skóre.

 

   Druhý poločas již ovládli domácí. Hrálo se téměř celý poločas na polovině hostí a přicházely šance. Jenže domácí si zřejmě vystřílel střelný prach v minulém zápase a též jejich koncovka byla žalostná. Domácí zahazovali tutové šance. Po téměř osmdesáti minutách  minutách zahráli domácí výborně standardní situaci a Čada hlavičku parádně umístil do branky hostů a zajistil domácím tři body.  To bylo pro hosty moc. I když se snažili a v závěru měli ještě možnost z přímého kopu, ale jejich hráč nedal. Hlavní rozhodčí nastavil  ještě dvě minuty a to bylo vše.

 

 

   V průměrném zápase před pěknou návštěvou na konec brali po zásluze domácí tři body. O tom, že to bylo i tak náročné, svědčilo to, že ke konci brali křeče několik hráčů obou celků.

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [8.0] - V. Matulík [-] , P. Fojta [-] , P. Polomík [-] , R. Číhal [-] , P. Kryl [-] (74. Č. Čada [-] ) , T. Zakopal [-] (84. J. Menšík [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , L. Marek [-] , J. Chudárek [-]


ŽK: 11. V. Matulík , 24. P. Fojta , 43. T. Zakopal - 34. P. Vojtášek , 63. O. Šilinger .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Vlk Ondřej - DOLEŽAL Radim, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - Vlk Ondřej: 6
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SFK Elko Holešov: 4
Výkon hostů - FC Kvasice: 4
Hodnocení hráčů - domácí: Radek Janalík - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Ladislav Vymazal - 8,

Tip: výhra hostů