F. Koch 34.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč nestačila na Dolní Újezd


Branky


34. F. Koch - 19. J. Bulušek , 36. M. Frňka , 67. P. Fulík
3

Poprvé jsme hráli v rekonstruovaném areálu v Přelouči a v krásném prostředí se nám dařilo. Sice nám ještě chybí Mandlík, Štarman a Kopecký, ale kádr máme dostatečně široký, aby byli tito hráči zastoupeni. Utkání se nám vydařilo a zvítězili jsme zcela zaslouženě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 V 17.min. uvolnil Brůna Buluška, ale ten se střelou prováhal správný okamžik. O minutu později připravil krásnou ulici pro Buluška Fulík a náš útočník se ve své druhé šanci nemýlil. 1:0. V 16.min. domácí Koch využil chyby naší obrany, jeho jedovku ale Janecký vyrazil na roh. Ve 29.min. se zrodil rychlý útok po levé straně, Fulíkův centr Frňka z malého vápna napálil hlavou do brankáře Šutovce. Ve 35 min. z hranice 20 metrů vypálil nejlepší hráč domácích Koch a jeho bomba skončila v naší síti. O dvě minuty později jsme ale opět vedli my. Bulušek uvolnil Frňku a náš nejlepší kanonýr dal svůj šestnáctý gól v soutěži.

     U zrodu třetího gólu byl opět Bulušek, když v 67.min. obešel co se dalo a přihrál zcela volnému Fulíkovi, ten do prázné branky upravil na 3:1. V 72.min. se dostali ke slovu i domácí, Ludvíček zkoušel obloučkem přehodit Janeckého, ale zapoměl, že náš brankář má skoro dva metry. Střela stejného hráče minula po chvíli naší branku. V 84.min. byl za protesty vyloučen domácí Hladík. V 86.min. Bulušek dostal přihrávku od Brůny, ale tentokrát mířil těsně vedle. V 90.min. se mohl zapsat do listiny střelců Frank, ale trfil jen brankáře.



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - M. Kačírek [-] , V. Vančura [-] , J. Kmoníček [-] - J. Novák [-] , L. Machačný [-] , R. Forman [-] (69. L. Hladík [-] ) - F. Ludvíček [-] - J. Váša [-] , F. Koch [-] (69. F. Kosek [-] ) , J. Hrečín [-] (71. O. Miláček [-] )

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , J. Částek [-] , J. Pešina [-] , M. Vomáčka [-] - M. Brůna [-] , P. Fulík [-] , M. Frňka [-] (77. D. Kabrhel [-] ) , P. Drahoš [-] (71. M. Vrabec [-] ) - J. Bulušek [-] , O. Klusoň [-]

ŽK: 32. L. Machačný , 69. F. Koch , 74. J. Novák , 84. L. Hladík - 83. O. Klusoň . ČK: 84. L. Hladík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlor Robert - VOLNÝ Bohuslav, HELLINGER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů