3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

19.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd vyhrál na penalty


Branky


2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo se na co těšit. Hrál první s druhým. Jenže vše začalo jinak. Hned v první minutě Kabrhel udělal hrubku, neudržel  Kroutila a ten tečovanou střelou překonal Janeckého v naší brance. Studená sprcha ovlivnila výkon našich hráčů a zmrazila výkon do konce prvního poločasu. Hráli jsme špatně, i když jsme měli mírnou územní převahu, hosté vyráželi do rychlých protiútoků a ty měli kvalitu. Ve 29.min. Veis se ocitl ve vyložené šanci, i když mu byl neodmáván ofsajd, ale balón mu utekl za brankovou čáru. Ve 33.min. Hrubý pálil vedle branky. Ve 36.min. Brůna z vápna o pár centimetrů mířil vedle tyče soupeřovy branky. V prvním poločase jsme měli mírně územně navrch, ale hosté byli nebezpečnější. 

     Po změně stran v 55.min. Veis netrefil Janeckým střeženou branku. V 55.min. udělal tradiční  hrubici Pešina, ale Hrubý po odmávaném ofsajdu střílel nad branku.  V 56.min. měl supergólovku Bulušek, ale trefil jen padajícího brankáře Janouška. S námi začalo být zle v 57.min., Kroutil zvýšil na 0:2. Bohudík nás tento okamžik nakopl a začali jsme soupeře přehrávat. V 73.min. Bulušek dorazil míč do prázdné branky, když střelu Klusoně po rychlém protiútoku Janoušek ještě vyrazil před našeho rychlíka. V 76.min. mohlo být vyrovnáno, ale Frňka trefil zblízka Janouška. Z protiútoku Hrubý utekl, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. V 80.min. skvělý Janoušek zlikvidoval nadvakrát střelu M.Vomáčka. V 86.se netrefil ani hostující Naď. V 89. přišlo to, co si naši hráči za bojovnost zasloužili. Bulušek zužitkoval přihrávku Brůny a vyrovnal.

     Poprvé v letošní sezóně náš celek, stejně jako Luže, rozhodoval ze značky 12 yardů. V penaltové loterii, světové originalitě našeho fotbalu, byli úspěšnější naši hráči. Janecký pátou penaltu Mertla chytil a vzápětí kopal náš pátý pokus, který proměnil. Janebovi připišme zásluhu o prémiový bod. Diváci si přišli v rušném zápase na své, chválíme naše hráče za bojovnost. Máme dva body a jsme šťastni.

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - P. Frank [-] , D. Kabrhel [-] , J. Pešina [-] , M. Vomáčka [-] - P. Fulík [-] (60. P. Štarman [-] ) , M. Frňka [-] , P. Drahoš [-] (77. M. Vrabec [-] ) - J. Bulušek [-] , O. Klusoň [-] - M. Brůna [-]

TJ Luže
R. Janoušek [-] - M. Veis [-] , V. Hrubý [-] , M. Holub [-] , J. Kapitola [-] , D. Koukal [-] (46. V. Roubínek [-] ) , J. Kroutil [-] , O. Merkl [-] , M. Radouš [-] , O. Lacman [-] , L. Naď [-]

ŽK: 35. P. Fulík , 73. P. Štarman - 32. L. Naď , 35. J. Kroutil , 80. M. Radouš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - KERHÁT Patrik, PINKAVA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů