Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:30

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto otočilo ve druhé půli


Branky


2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 18. kole A třídy se za krásného slunného počasí utkala domácí rezerva se soupeřem z Načesic. My jsme po nepovedeném zápase v Dolním Újezdě potřebovali zase bodovat, jelikož vrchní polovina tabulky je značně vyrovnaná a ztráta bodů zejména v domácím prostředí by byla velmi nepříjemná. Pomoci nám k tomu měli i méně vytížení hráči áčka v čele s hlavním trenérem Radimem Fikejzem, který nám byl ochoten pomoci přímo na hřišti. Zápas jsme začali pěkně zostra a dříve než si hrstka našich fandů stačila objednat první pivo, pelášl už ve čtvrté minutě sám na bránu Šimon Štanglica,ale gólmana hostů neprostřelil, bohužel.... Hned v sedmé minutě centroval Chadima do vápna,tam si míč našel Radim Fikejz,ale zakončil těsně vedle. Ve 26. minutě udeřilo zničehonic na druhé straně. To nenápadnou a nikterak nebezpečnou střelu hostí trestuhodně propustil Radek Kovařík 0:1. Ve 36. minutě jsme se však dočkali zaslouženého vyrovnání,to s chutí hrající David Motl přistrčil míč do vápna na Martina Dvořáka a ten přesnou ranou na vzdálenější tyč vyrovnal 1:1. Když už se zdálo, že se do šaten půjde za nerozhodného stavu,vyrobili jsme na půlce úplně zbytečnou ztrátu, hosté podnikli rychlý brejk po straně na jehož konci byl naprosto přesný centr do našeho vápna a ještě přesnější zakončení 1:2. Do druhé půle jsme hodlali na soupeře vletět a stav utkání chtěli otočit v náš prospěch. To se začalo dařit poměrně brzy. V 54. minutě Radim Fikejz perfektně přihrál mezi hostující stopery Sedlákovi a ten přesnou koncovkou vyrovnal 2:2. V 62. minutě vybídl přesným centrem k dalšímu gólu Sedláka Martin Dvořák,ale ten místo zakončení předvedl krkolomný pád a tak bude muset správce najet s kolečkem hlíny a vzniklou jámu srovnat.... Hosté měli ještě jednu obrovskou šanci kdy mohli strhnout vedení na svou stranu. To při dalším centru do našeho pokutového území jsme nepokryli útočníka soupeře, ale ten tutovku z malého vápna poslal vysoko nad. A tak jsme se dočkali na druhé straně my. To v 82. minutě přetavil perfektní práci Motla s Fikejzem Martin Dvořák ve vedoucí gól 3:2. Ještě v 90. minutě se hnal do otevřené obrany hostů Radim Fikejz, odvedl skvělou práci a předložil Sedlákovi míč před prázdnou branku 4:2.  Zápas jsme tedy nakonec zvládli, ale úplně jasné a přesvědčivé vítězství to nebylo. Chce to pořád víc zaujetí do hry, více mluvit, bojovat a chtít...To předvedli zejména Motl s Fikejzem, kteří byli v tomto zápase naším hnacím motorem. Díky tedy všem hráčům za náročné utkání. Za týden nás čeká zápas ve Svitavách s tamní rezervou na umělé trávě, takže nás čeká zcela jiný terén a velmi bojovný a houževnatý soupeř. Konečně by to chtělo už dovézt nějaké body z venku,tak snad se o to patřičně porveme.

 

zdroj: http://www.skvm.wbs.cz/



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
R. Kovařík [-] - J. Hájek [-] , M. Dvořák [-] , D. Fišer [-] , M. Kavka [-] , R. Fikejz [-] , M. Chadima [-] (32. T. Sedlák [-] ) , D. Motl [-] , J. Surma [-] (84. O. Pospíšil [-] ) , J. Horáček [-] , Š. Štanglica [-] (60. J. Bureš [-] )

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - T. Tlapák [-] , M. Svoboda [-] , J. Stehlík [-] , M. Tomčík [-] , A. Jirásek [-] , O. Pilný [-] , F. Jirásek [-] , V. Mládek [-] , M. Kodera [-] , D. Jirásek [-]

ŽK: 69. R. Fikejz , 88. D. Motl - 41. A. Jirásek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sita Jaroslav - ŠIMEK Zdeněk, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích