3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:30

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nasavrky urvaly body po penaltách


Branky


2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu jsme se vydali do Nasavrk. Tomuto týmu se mnoho v podzimní části nedařilo, ale my jsme věděli, že na domácí půdě je to velmi nepříjemný soupeř. Do zápasu jsme vstoupili opatrně a spíše čekali jak bude hrát soupeř a ani jednomu z týmů se nepovedlo v prvním poločase skórovat.

Druhý poločas už přinesl několik slibných šancí na obou stranách, bohužel první gól padl do naší brány a soupeři se dařilo kombinovat přes střed hřiště, nám se povedlo odpovědět v 74. minutě. Další gól přidal Pavel Dědič v 84. minutě a chvíli se zdálo, že utkání dovedeme do vítězného konce, ale stačila chvíle nepozornosti a soupeř nás potrestal hned v další minutě. Tento výsledek jsme mohli ještě zvrátit, ale koncovka se nám nedařila a tak došlo až na penaltový rozstřel, v kterém jsme neobstáli a připisujeme si do tabulky pouze jeden bod.

Děkujeme fanouškům a těšíme se, že nás přijdou podpořit na další domácí utkání.

 

zdroj: http://www.horniredice.estranky.cz



Sestavy


FC Nasavrky
T. Drášil [-] - R. Michek [-] , M. Dostálek [-] , R. Pešek [-] , M. Krejčí [-] (11. L. Novák [-] ) , T. Michek [-] - O. Čechlovský [-] , J. Dostál [-] , F. Dostál [-] , F. Morávek [-] - J. Vojíř [-] (73. V. Pavlík [-] ) -

FK Horní Ředice
M. Češka [-] - J. Zběhlík [-] , J. Vrátil [-] (53. O. Březina [-] ) , V. Englich [-] , J. Klír [-] (68. M. Hrubý [-] ) , P. Dědič [-] , O. Mráz [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , D. Machatý [-] (82. O. Šedivka [-] ) , P. Kopa [-]

ŽK: 42. R. Michek , 45. T. Drášil , 55. T. Michek , 77. F. Dostál - 57. D. Machatý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Rázek Stanislav - PAPÁČEK Libor, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů