3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:30

18.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Svitav otočila zápas


Branky


49. J. Scheib , 62. M. Kavalír (p.) , 82. M. Ryšavý - 31. M. Frňka
2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dokonale zpackaný zápas odehrálo áčko ve Svitavech. První poločas jsme odehráli ještě jakštakš. Převládalo tady víc osobních soubojů než pěkných fotbalových akcí, ale nechybělo nasazení. Čekalo se na chybu. Ve 31.min. se po krásné akci uvolnil Frňka a nedal Kavalírovi ve svitavské brance šanci. 0:1. Ve 36.min. přišla asi rozhodující chvíle celého utkání. Bulušek ideálně uvolnil Klusoně, ten šel sám na Kavalíra. Jenže zkušený domácí gólman si předem lehl na rozpálenou umělku a náš střední záložník ho trefil, nepropasíroval ani druhý pokus a z gólovky nebylo nic. Kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom vedli o dv ě branky. Na kdyby se ale nehraje, a tak přišel trest. V závěru poločasu se vyznamenal Janecký, když obstřel do šibenice Kubíka bravurně vyrazil na roh.

     Druhý poločas vyběhlo na hřiště nesoustředěné a odevzdané mužstvo. V 50.min. naši obránci zapoměli na velkém vápně osamoceného Scheiba, který dlouhý centr od půlící čáry poslal z voleje k tyči Janeckého branky.1:1.  V 61.min. hasil rychlou akci domácích Frank, kopala se penalta. Kavalír dal na 2:1. Čas plynul a z naší strany nebyla vidět jediná souvislá akce, utápěli jsme se v klíčkách a dlouhých nepřesných nákopech. Nervozita vrcholila v závěru, kdy jsme začali i zmatkovat. Nic nenapovídalo tomu, že by se nám podařilo vyrovnat. V 82.min. svitavský Ryšavý dal na 3:1, když nejprve trefil spoluhráče, který podle některých stál mimo hru, druhý pokus skončil v síti. Rozháraný závěr znamenal naše vysvobození. 

 

zdroj: http://www.fotbal-du.cz



Sestavy


TJ Svitavy B
M. Kavalír [-] - P. Uhlíř [-] (29. J. Scheib [-] ) , D. Říha [-] (71. O. Urban [-] ) , D. Zvára [-] (59. P. Juřík [-] ) , F. Gregor [-] (87. L. Petrila [-] ) , M. Ryšavý [-] , A. Novák [-] (77. P. Marvan [-] ) , M. Vacek [-] , I. Kyncl [-] , J. Kubík [-] , F. Škeřík [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - M. Vomáčka [-] , D. Kabrhel [-] , J. Pešina [-] , J. Částek [-] , P. Frank [-] - P. Drahoš [-] , P. Fulík [-] (66. P. Štarman [-] ) , M. Frňka [-] (66. M. Vrabec [-] ) - J. Bulušek [-] , O. Klusoň [-]

ŽK: 38. D. Zvára , 84. M. Ryšavý - 61. P. Frank .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Halva Radek - JANSA Adam, BEDNÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů