M. Kavka 28.
M. Chadima 62. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:00

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto přemohlo Nasavrky


Branky


28. M. Kavka , 62. M. Chadima (p.) - 57. P. Soudek
3

report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za pěkného jarního počasí vyběhla poprvé na jaře v domácím prostředí naše rezerva, soupeřem nám bylo mužstvo Nasavrk. Náš protivník se nacházel na spodku tabulky a my jsme po propadáku v Pardubičkách potřebovali zabrat jak bodově,tak i predvedenou hrou. V naší sestavě se po půlroční pauze objevil Martin Dvořák a po návratu z fotbalových Pardubic i odchovanec Martin Kavka. Zápas zpočátku příliš oku lahodicich akcí nenabídl, soupeř hrál v hlubokém obranném bloku a naše kombinace byla příliš pomalá a kostrbatá. První vážnější akce přišla až ve 27 minutě a byla hned golova.To na hrotu útoku Martin Dvořák prodloužil hlavou míč na rozbehleho Martina Kavku a ten zakončil velmi přesně 1:0. Další šanci měl ve 30. minutě s chutí hrající Erik Jandera,ale jeho dobrou střelu z poza vápna vyrazil hostující gólman na roh. Pak měl ještě několik standardních situací na svědomí Mára Chadima,ale jeho povedené centry nedokázal zejména Martin Dvořák přetavit v další góly. Soupeř spoléhal pouze na brejkove situace,ale v první půli nestojí žádná zajímavá za zmínku.

Do druhé půle jsme vstupovali s touhou co nejrychleji přidat druhý gól a utkání rozhodnout. Už ve 49. minutě nás mohl uklidnit Jirka Horáček,ale výborně zahranou standartku od Máry Chadimi zakončil pouze do stojícího brankáře hostí.Další gólovku připravil Surma pro Janderu,ale ani Erik nedokázal na brankáře Nasavrk vyzrát. A tak přišel trest. Hosté zahrávali kousek za vápnem trestný kop,ten Vojta Krátký nedokázal dostatečně zkrotit a dobíhající hráč soupeře snadno vyrovnal 1:1. Naštěstí jsme si zanedlouho vzali své vedení zpět,to když za hraní rukou ve vápně potrestal hosty z penalty Mára Chadima 2:1. Zdálo by se, že nás vedení opět nakopne,ale nebylo tomu tak. Naopak jsme upadli do letargie a nepochopitelně jsme ustoupili od aktivní, sebevědomé a bojovné hry. Díky tomu byli více na míči překvapivě borci z Nasavrk , nebáli se hrát a zle nám zatápěli. Naštěstí jsme všechny jejich útoky přežili. V samém závěru mohl přidat pojistku ještě Šimon Štanglica,ale z úhlu trefil pouze tyč.... Zápas jsme pak už dotáhli k vítězství,ale žádná fotbalová nádhera to nebyla,to si je třeba přiznat. Je potřeba makat celých 90. minut,s tím teď máme trochu potíže. Co je potěšitelné, výkon Martina Dvořáka po půl roce,který se na hrotu rval a bojoval,snad se tím "nakazí" i ostatní hráče... Všichni společně věnujeme toto vítězství Bobovi Khynovi, který nás nedávno navždy opustil... Děkujeme za všechno,co jsi pro náš klub vykonal,v našich srdcích zůstáváš dál,nikdy nezapomeneme..... Za týden nás čeká cesta do Dolního Újezda,tak hlavně neprodat kůži lacino a bez boje!!

 

 

zdroj: http://www.skvm.wbs.cz



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
V. Krátký [-] - M. Dvořák [-] , J. Surma [-] (81. T. Sedlák [-] ) , M. Krýda [-] , M. Kavka [-] (60. O. Pospíšil [-] ) , M. Chadima [-] (74. Š. Štanglica [-] ) , E. Jandera [-] , D. Fišer [-] , J. Hájek [-] , J. Horáček [-] , P. Škeřík [-]

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Krejčí [-] (46. O. Čechlovský [-] ) , J. Vojíř [-] (67. J. Dostál [-] ) , F. Dostál [-] , F. Morávek [-] , T. Michek [-] , P. Soudek [-] , R. Starý [-] , M. Dostálek [-] , R. Michek [-] , R. Pešek [-]

ŽK: 26. M. Chadima , 54. J. Horáček , 65. D. Fišer - 49. R. Starý , 62. R. Michek , 80. J. Dostál .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čech Karel - ZIEGLER Vratislav, HELLINGER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích