2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 14:30

14.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd rozhodl po pauze


Branky


0

Report....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu po obědě letohradská rezerva zavítala do Dolního Újezdu na záložní travnaté hřiště. Odchody hráčů si vynutili změny v sestavě. Odešli do Lanškrouna Jarda Sita, do Mistrovic Stejskal Dominik a v roli trenéra k dorostu Svoboda Tomáš. Tímto všem hráčům děkuji za výborné výkony předvedené u nás v Letohradu a doufám že se zase někdy potkáme. Vinou zranění v přípravě chyběl i Slodičák Petr. Z A mužstva nás posílili Preclík Denis, Vaníček, navrátilec ze Žamberka Stejskal Jakub a po zranění se vracející brankař Satoria a z dorostu přispěchal na pomoc Slodičák Jan. Bohužel vlivem spousty omluvenek hráčů jsme odjeli do Dolního Újezdu jen v jedenácti hráčích bez možnosti střídání, což je vždy velký problém. Úvod zápasu byl ve znamení velkého tlaku domácího mužstva , které se chce vrátit zpět do krajského přeboru a chtělo také odčinit svou porážku u nás. Během první půle zápasu se domácí dostali nejméně do pěti šancí a jednou zvonila tyč. My jsme odpovídali brejky a po střele kapitána Pokorného skončil míč odrazem od břevna těsně před brankovou čárou. Samozřejmě že vinou nečekané dlouhé zimy odpovídal i stav hřiště , které zrovna nedovolovalo předvádět ten nejpohlednější fotbal a o to více se bojovalo. Hra se v druhé půlce začala pomalu vyrovnávat. Letohrad stále častěji hrozil z protiútoků, které ale nedokázal dokončit a nebo velice slibné akce kapitána Pokorného končili střelou těsně vedle branky. Domácím začala váznout spolupráce a vracení se do své obrany. Až ke konci zápasu se projevila na letohradském mužstvu, nemožnost střídání. Domácí vysvobodil v 83. minutě střelou z dálky Klusoň. Míč po podivném odrazu od trávníku skončila za zády překvapeného hostujícího brankaře. Za tři minuty prostřelil našeho brankaře a tím pojistil výhru domácí Frňka.

Výhra domácích byla asi zasloužená, protože proměnit na začátku utkání alespoň dvě šance tak se asi v poklidu dohrávalo. Na druhou stranu co by se stalo, kdyby branku vstřelilo hostující mužstvo? Ale o tom jsou ty krásy a zmary fotbalu. Škoda že jsme nemohli střídat. Asi by jsme dotáhli zápas do penalt. Co dodat. Velice děkuji všem hráčům za obětavý výkon až do konce. Někteří nastoupili po zranění nebo po nemoci a přesto to odjezdili až do konce.

Za týden 1.4. od 10.15 hod. hrajeme s mužstvem B Svitav první jarní utkání, na pro začátky sezony už domácím trávníku v Mistrovicích.

 

zdroj: http://www.fkletohrad.cz



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - M. Vomáčka [-] , J. Pešina [-] , D. Kabrhel [-] (60. P. Štarman [-] ) , P. Frank [-] - M. Brůna [-] , P. Kalánek [-] (46. P. Fulík [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Frňka [-] (86. J. Vomáčka [-] ) - J. Bulušek [-] (73. M. Kopecký [-] ) , O. Klusoň [-] -


ŽK: 84. J. Slodičák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACH Aleš - HOŘÍNEK Lukáš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.