2:3
(0:2)
16. J. Trejtnar (p.)
44. J. Huška
66. M. Mbah
87. M. Cvik
89. F. Awuku (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička padla se Žamberkem


Branky


16. J. Trejtnar (p.) , 44. J. Huška , 66. M. Mbah , 87. M. Cvik , 89. F. Awuku (p.)
3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posadili rivala na koně sami, po čtvrthodině hasili hrubku faulem uvnitř vápna a penaltu proměnil Trejtnar. Ještě hůře s nimi bylo před poločasovým hvizdem, po akci z pravé strany zůstal v šestnáctce nepokrytý Huška, který měl dost času zamířit. Částečné oživení do poličské hry přišlo ve druhém poločasu a odrazem toho bylo snížení. Ovšem další snažení domácích už vyznělo naprázdno, byť několik slibných příležitostí měli. Do otevřené obrany inkasovali v závěru potřetí, potom ještě Awuku skóroval z penalty, ale jen tím zmírnil porážku.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Michal Kozel, trenér SK Polička: Pokud se dopustíme takových chyb, jaké jsme vyrobili v tomto utkání, tak nemůžeme ani pomýšlet na to, že bychom uspěli. Nezačali jsme úplně špatně, jenže přišla první hrubka a gól na 0:1, do šatny potom druhá na 0:2. Ve druhém poločase to bylo z naší strany o něco lepší, snížili jsme, snažili se o vyrovnání, ale místo toho přišla úplně nesmyslná branka na 1:3. Proměněná penalta potom nic neřešila. Tým je bohužel v herním rozkladu, takové kiksy by potrestal i účastník okresního přeboru. Snažili jsme se zamíchat se sestavou, po delší době nastoupil do základu Stejskal a mužstvu pomohl, ale celkově to z naší strany bylo hodně bezzubé. Za Poličku jsou v současné době schopni skórovat jenom černí kluci, ale nikdo jiný. Jsme ve velice nepříjemné situaci a máme poslední tři kola sezony na to, abychom se s tím ještě pokusili něco udělat.

1. FC Žamberk
Evžen Kopecký, trenér 1. FC Žamberk: Zápas nám vyšel především v první půli, kde jsme hráli zodpovědně, disciplinovaně a ujali se vedení 2:0. Byla jen škoda dalších neproměněných šancí. Druhý poločas byl ovlivněn střídáním v domácích řadách, které přineslo oživení do jejich řad. Přesto jsme mohli skóre minimálně dvakrát navýšit, ale nepodařilo se. Jak se říká, nedáš – dostaneš, korekce na 1:2 a závěr byl hektický. My dali důležitý třetí gól z brejku, Poličští poté snížili z penalty, ale na víc už jim nezbyl čas. Jsme šťastní, ale je to jen malý krůček k záchraně a v této chvíli nic neznamená.



Sestavy



1. FC Žamberk
O. Slaný [-] , Š. Martinovský [-] - T. Jílek [-] , J. Rudolecký [-] (90. J. Pirkl [-] ) , J. Trejtnar [-] , O. Kopecký [-] , T. Kotyza [-] , M. Pavliš [-] , M. Vondra [-] (46. M. Mbah [-] ) - T. Mbah [-] , A. Kopecký [-] , J. Jírů [-] , J. Smola [-] , M. Rozlívka [-] (90. P. Zach [-] ) , T. Švec [-] , J. Bednář [-] , P. Navrátil [-] (46. J. Čejka [-] ) , A. Andrle [-] (77. R. Netolický [-] ) - M. Dvořák [-] (80. M. Cvik [-] ) , J. Huška [-] - M. Kovář [-] (62. F. Awuku [-] ) , M. Stejskal [-]

ŽK: 15. T. Švec , 65. J. Trejtnar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Poláček Libor - BLEŠA Oldřich, NEKVAPIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů