Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany převálcovaly Dobříkov


4

Tentokrát jsme (5 kol před koncem) zajížděli na hřiště soupeře ohroženého sestupem. Naši hráči se hned od úvodu zápasu chopili iniciativy a tradičně si pronajali míč do svého držení

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A hned v 1.minutě jsme měli velkou gólovou šanci. Koblasa vysunul Vágnera, ten si sběhl za beky, ze 12 metrů vypálil k bližší tyči, ale gólman Dobříkova reflexívně vyrazil míč na roh. V 11.minutě mohli domácí na půlce hřiště jít do rychlého protiútoku, jenže ztratili míč. Nahráli totiž dozadu přímo na Vágnera, ten uvolnil Rešetára, který už z 13 metrů věděl, co s míčem - 0:1. Ve 20.minutě jsme měli výhodu trestného kopu ze vzdálenosti 22 metrů před středem branky. Exekutor Vladyka dobře pálil kolem zdi k pravé tyči, avšak brankář soupeře tam byl včas a ránu vyrazil na roh. Ve 22.minutě utekl Rešetár od půlky hřiště až do vápna, prudce pálil, ale gólman byl opět na místě. Ve 25.minutě se řadu metrů za dres držený Koudelka probil až do vápna, vystřelil, ale rána byla tečována na roh. Ve 27.minutě utekl domácím bekům Vágner, jenže v postupu sám na brankáře mu vystavil stopku domácí stoper, který jej zezadu chytil za dres a za ruku a nemohlo následovat nic jiného než ČK pro domácího viníka. Ve 30.minutě po centru Vladyky z rohového kopu prudce a přesně pálil Rešetár, ale gólman Dobříkova ránu tygřím skokem vyrazil. Ve 33.minutě zatočená rána Koblasy z velkého vápna těsně minula pravou šibenici, a tak se do kabin šlo za našeho těsného jednogólového vedení.

Jestliže v první půli jsme byli jasně lepší a „jen“ jsme ještě neproměňovali šance, po změně stran se naše převaha vystupňovala. A protože jsme začali vypracované příležitosti i dobře zakončovat, skóre i naše převaha už začalo postupně narůstat a soupeř odpadal. Ve 47.minutě uvolnil Vladyka „českou uličkou“ Rešetára, ten se ve velkém vápně uvolnil přes 2 strážce a umně zakroucenou střelou plarírkou pravou nohou trefil téměř přesně levou šibenici – 0:2. V 52.minutě s chutí hrající Hudec vybojoval na půlce hřiště míč, zasprintoval po pravé straně kolem postranní čáry, ideálním centrem našel Vágneraa ten sám před gólmanem s přehledem zvýšil na 0:3. Domácí se od té chvíle už prakticky skoro vůbec nedostali na naši polovinu hřiště – jen při výkopech po obdrženém gólu. Jejich trenér, hradecký matador Šmarda, už se ani moc nerozčiloval a rezignoval. V 67.minutě prošel po levé straně střídající navrátilec po těžkém zranění Hanč, naservíroval míč Slováčkovi a ten z malého vápna málem protrhl síť – 0:4. V 70.minutě utekl pro změnu po pravé straně Slováček, předložil míč před bránu a tam Rešetár dovršil svůj hattrick – 0:5. V 75.minutě odvrátili beci domácích centr přímo na Vágnera a ten ze 2 metrů okamžitě poslal míč za záda bezmocného brankáře Dobříkova – 0:6. O minutu později byl po 2.zluté kartě vyloučen další domácí hráč a zdecimovaný soupeř odehrál závěrečnou čtvrthodinu už jen v 9 hráčích. V 79.minutě se rozběhl Trňák, ve vzdálenosti 25 metrů od brány napřáhl a přízemní utěšenou ranou trefil přesně pravý dolní roh svatyně domácích – 0:7. V závěru zápasu měl ještě v poslední minutě gólovou šanci Kopecký, ale jeho střelu k levé tyči vyrazil gólman. Přesto jsme zaslouženě vysoko vyhráli a přiblížili se tak opět o krok vytouženému cíli. Čtyři kola před koncem nám k jistotě postupu do divize zbývá získat jen pouhé 2 body. To už se snad podaří – třeba hned už v následujícím zápase doma s Hlinskem.  



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-dobrikov-slatinany/



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
P. Horníček [-] - A. Karela [-] , D. Jošt [-] (57. J. Richter [-] ) , L. Bůžek [-] (57. J. Svatoň [-] ) , M. Bořke [-] , J. Svoboda [-] , L. Klapal [-] , L. Houžvička [-] , J. Vaněk [-] , Z. Ševčík [-] (18. D. Jandera [-] ) , T. Vaněk [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - V. Trňák [-] , J. Vágner [-] , L. Rešetár [-] , T. Koudelka [-] (56. M. Slováček [-] ) , P. Vladyka [-] , J. Koblasa [-] (56. J. Kopecký [-] ) , J. Malý [-] (61. L. Hanč [-] ) , T. Valda [-] , O. Hauf [-] , D. Hudec [-] (68. J. Luptovský [-] )

ŽK: 30. M. Bořke , 45. L. Klapal . ČK: 28. A. Karela , 77. L. Klapal .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kvaček Jan - ZITA Miloslav, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů