2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany přehrály Českou Třebovou


Branky


3

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V důležitém souboji prvních dvou celků tabulky vlétli naši hráči na soupeře jako hladový vlk na svou oběť. A v prvních 5 minutách jsme měli dokonce 3 vyložené šance ke gólu! V 1.minutě uvolnil Vladyka českou uličkou Koblasu, ten postupoval úplně sám na exhradeckého gólmana hostí Hotmara, ale trefil se jen do něj! Ve 3.minutě po centru Malého z levé strany usměrňoval míč do brány z malého vápna Hauf, jenže k našemu zklamání poslal balón vedle levé tyče! V 5.minutě měli krátce po sobě vyložené šance Vladyka (nohou) a Luptovský (hlavou), ale opět z toho gól nebyl. To mohl být úvod snů. Pak se naši na chvíli odmlčeli a mírně zvolnili tempo. Až ve 22.minutě přišla další naše velká šance. Po akci Koblasy zakončoval z výhodné pozice na desítce volný Hauf, jenže opět netrefil bránu. Ve 40.minutě se na výlet vydal stoper Hudec a centrem hledal Kopeckého. Ten však nezakončil, ale za ním běžící Hauf ano. Prudce pálil zhruba z 10 metrů, ale jeho bomba trefila jen záda jednoho z beků soupeře na malém vápně! Ve 43.minutě nám nebyl uznán možná regulérní gól Kopeckého pro odmávaný dost sporný ofsajd našeho střelce. Ve 44.minutě po Koudelkově rohu gólman soupeře jen vyrazil míč před sebe, Koblasa vracel balón do brány, ale těsně před brankovou čarou odvrátil hrozící nebezpečí jeden z hráčů hostí. A tak poločas skončil bez branek, přestože jsme měli hodně vyložených šancí, ale žádnou z nich jsme neproměnili. Hosté se v první půli do vůbec žádné příležitosti nedostali, a tak jsme doufali, že po změně stran už by se naši měli prosadit.

Hned zkraje jsme získali územní převahu s mnohem častějším držením míče než protivník. A rodily se dál i šance. V 52.minutě uvolnil Slováček Koblasu, jenž pálil z 10 metrů docela přesně k bližší tyči, ale gólman hostí vyrazil míč na roh. V 56.minutě Koudelkův trestný kop gólman jen vyrazil, odražený míč prudce napálil na bránu z velkého vápna Hauf, jenže trefil bohužel pro nás nechytatelnou ranou jen břevno hostující brány. Poprvé jsme se z gólu mohli radovat „až“ v 71.minutě. Výtečnou akci po pravé straně hřiště předvedl Luptovský, přihrál před gólmanem před poloprázdnou bránu Vágnerovia ten už poslal míč do sítě – 1:0. Radost našich hráčů byla pochopitelně veliká – nutno říct, že na gólu měl možná 80 % zásluhu bek Luptovský. Náš tlak však pokračoval dál. V 75.minutě jsme měli další šanci. Po hezké individuální akci Slováčka Kopeckého ránu srazil bek jen ke Koudelkovi, ale ten vypálil z výhodné pozice vedle. Nejhezčí okamžik zápasu přišel o minutu později. Koudelka totiž nádhernou ranou z 25 metrů vymetl všechny pavouky z levé šibenice Hotmarovy svatyně -2:0. Krásný gól přirozeně roztleskal tribuny – stál opravdu za to. Teprve v závěru zápasu se za tohoto stavu začali osmělovat i hosté. Až v závěru utkání ukázali, proč jsou na 2.místě tabulky. Ale na gól to nestačilo, byť šance měli. Proti byl především náš brankář Jehlička, který hrál v závěrečných 11 minutách hlavní roli. V 79.minutě měli hosté první gólovou šanci zápasu. Před Jehličkou se zjevil osamocený útočník soupeře, ale náš brankář výtečně vyrazil míč na roh. Po něm prudce hlavičkoval hráč hostí z malého vápna, naštěstí přímo na našeho gólmana. V 82.minutě po trestném kopu soupeře hlavičkoval jejich hráč k tyči, Jehlička byl však opět na správném místě a vyrazil ji. Dorážku pak poslal tísněný útočník České Třebové z malého vápna vedle levé tyče. Poslední šanci měli hosté v 86.minutě. Rychlý brejk zakončil hráč Třebové prudkou ranou k levé tyči, Jehlička však výtečně vyrazil na roh a udržel tak čisté konto v tomto zápase. Naše výhra je určitě velmi cenná a podle názoru většiny diváků i naprosto zasloužená. A mohla (= měla) být ještě vyšší. Navýšili jsme tak svůj náskok před právě Českou Třebovou na 10 bodů a do konce zbývá už jen 5 kol. Snad už o vedení nepřijdeme. Dobrou zprávou je nakonec i to, že do utkání už naskočila dlouhodobě zraněná posila Hanč, byť to bylo jen na chvíli v závěru zápasu. Zklamáním byla tentokrát jen slabší návštěva, než by si tento zápas o postup do divize zasloužil.



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Luptovský [-] , J. Koblasa [-] (63. T. Valda [-] ) , J. Kopecký [-] (90. L. Hanč [-] ) , M. Slováček [-] , J. Málek [-] (63. J. Vágner [-] ) , T. Koudelka [-] , P. Vladyka [-] , J. Malý [-] , D. Hudec [-] , O. Hauf [-]

FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] - M. Gregor [-] , L. Pešek [-] (78. F. Herclík [-] ) , V. Langer [-] (78. J. Stolín [-] ) , P. Müller [-] , O. Ezr [-] , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-] , L. Roušar [-]

ŽK: 54. J. Malý , 56. J. Málek - 10. V. Langer , 13. F. Grepl , 48. M. Fučík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - ŠTĚRBA Jaroslav, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích