0:1
(0:0)
89. S. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby pro Heřmanův Městec


Branky


89. S. Mach
3

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním dopoledni na velmi dobře připravené hrací ploše a za pěkného počasí, přivítala juniorka MFK Chrudim svého okresního rivala mužstvo Jiskra Heřmanův Městec. Hrálo se 25. kolo Tlapnet Krajský přebor dospělých. Obě mužstva neměla v minulých kolech zrovna štěstí na zisk bodů. Domácí se pokusili o kombinační hru, ale řada nepřesnostíí a zbytečných ztrát jim moc šancí na úspěch nedávala. Řadu standardních situací, které juniorka zahrávala skončila zcela mimo zónu ohrožení branky. Soupeř nejdříve vyčkával, co rezerva předvede a potom začal být i on aktivnější. Postupně začali být hráči Heřmanova Městce ktivnější a nebezpečnější, ale ani jim se v koncovce moc nevedlo. Po nepříliš pohledném fotbalu byl poločasový výsledek bezbrankový. Druhý poločas byl z chrudimské strany podobný prvnímu. Domácí místo kombince často volili individuální průniky na což soupeř reagoval a získával tak míče ve svůj prospěch. Hosté byli ve duhém poločase nebezpečnější a vytvořili si několik gólovek. Za zmínku stojí trestňák z po za hranice pokutového území, který orazítkoval břevno bezmocného Zímy. Když už se zdálo, že si soupeři rozdělí zisk po bodu a o druhý si zahrají na penalty, rozhodla utkání fatální hrubka domácích. Začala to ztráta Malinského na útočné polovině, osvobozující odkop hostí podběhl domácí Holeček a následná hrubice Matyáše, který nespracoval dlouhý osvobozující odkop a nestárnocí Mach ho o míč připravil. Zkušeně si navedl míč a chytrou střelu ještě pod dobíhajícím Tlapákem dokázal svou šanci přetavit ve tří bodový zisk. Nutno dodat, že byl Heřmanův Městec o něco lepší a vítězství si zasloužil. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , D. Zrůst [-] (50. V. Shejbal [-] ) , M. Tlapák [-] , D. Žalud [-] , P. Tlapák [-] , M. Matyáš [-] , A. Zavřel [-] (81. J. Švec [-] ) , D. Kopecký [-] (76. T. Linhart [-] ) , F. Holeček [-] , M. Malínský [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
M. Žďánský [-] - M. Jablečník [-] , T. Zrůst [-] , D. Salfický [-] (71. D. Zrůst [-] ) , J. Hlaváč [-] , R. Jošt [-] , T. Dvořáček [-] , D. Svoboda [-] (77. J. Musil [-] ) , D. Čáp [-] , S. Mach [-] , D. Levínský [-] (46. D. Jablečník [-] )

ŽK: 44. D. Svoboda , 87. R. Jošt , 89. S. Mach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bednář Jaroslav - KLÍR Jonáš, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů