1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany vyhrály na penalty


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K okresnímu derby, důležitému pro oba celky (ovšem pro každého z jiných důvodů – viz tabulka), jsme nastoupili téměř stejně oslabené sestavě jako před týdnem. Jen byl už Luptovský (ale naopak chyběl Valda) a čerstvý futsalový mistr ČR Koudelka byl připraven alespoň na lavičce (naskočil do druhého poločasu). První vzruch přišel v 6.minutě před bránou hostů po přímém kopu Koblasy, ale nikdo z našich na malém vápně nezakončil. Ve 13.minutě nebezpečně hlavičkoval kapitán hostů J.Vančura (z malého vápna pod břevno), Jehlička však jeho pokus vytáhl na roh. V 16.minutě hrozící nebezpečí po úniku hostujícího rychlíka Hejcmana uhasil v hodině dvanácté v té chvíli ještě o něco rychlejší stoper Hauf. Ve 21.minutě se po hezké kombinaci našich hráčů dostal do šance Kopecký, pálil prudce z 12 metrů pod břevno, jenže rána šla přímo na gólmana Třemošnice a ten ji vyrazil na roh. Po něm právě brankář hostí nezasáhl příliš jistě, míč spadl k nohám Vágnera, ale ten z metru neuvěřitelně překopl prázdnou bránu! Ve 35.minutě po prudké příhře Pokorného po zemi před bránu vykopával míč téměř z brankové čáry jeden z hostujících beků. Po následném rohu a střele Trňáka gólman Oswald míč jen vyrazil, Vágner dal gól, ale podle asistenta sudího stál v ofsajdu, a tak jsme do vedení nešli. Do poločasu už se početné diváctvo žádné šance ani na jedné straně nedočkalo, a tak šla obě družstva do kabin k poločasové přestávce za bezgólového stavu.

Ve 2.poločase podali naši hráči ještě o něco horší výkon než v první půli. V úvodní půlhodině druhého poločasu se neodehrálo prakticky nic, co by stálo za zmínku. A to ani na jedné straně. Hosté statečně bojovali a nutno říct, že jim ani nedalo moc práce nás držet „na uzdě“. Našim hráčům vůbec nešla kombinace a i když se hrálo více na půlce Třemošnice, diváci prakticky v té době žádnou vypracovanou šanci neviděli. Něco zajímavého se trošku začalo dít až v poslední čtvrthodině utkání. A nakonec toho bylo víc než za předešlý průběh zápasu. V 75.minutě Luptovského centr z pravé strany prolétl až na druhou stranu na střídajícího Drahého, ten prudce z úhlu pohotově a přesně napálil míč, ale dorostenecký brankář soupeře jeho ránu reflexivně vyrazil! V 80.minutě jsme měli výhodu trestného kopu z 20 metrů z ideální pozice před středem branka, jenže kapitán Vladyka svou osvědčenou mistrovskou kvalitu v této činnosti tentokrát vůbec nepotvrdil – poslal míč hodně nad bránu. V 81.minutě utekl rychlý Hejcman Haufovi, ze superpozice výborně vypálil, naštěstí Jehlička nás perfektním reflexivním zákrokem zachránil od gólové pohromy. Z protiútoku se za beky dostal J.Slavík, ale z dálky spolu s vyběhnuvším gólmanem Třemošnice přehodil i opuštěnou bránu. Takže tentokrát se pravidlo „nedáš-dostaneš“ bohužel pro nás nepotvrdilo. Závěr zápasu byl dost hektický. V 87.minutě nám zatrnulo, když hostující Král z 20 metrů o centimetry minul prudkou ranou levou šibenici Jehličkovy svatyně. V 89.minutě Jehlička jen reflexivně na poslední chvíli stačil vyrazit trestný kop hostí z 23 metrů, když přes zeď moc neviděl a míč navíc těsně před ním ještě skočil… V 90.minutě se nadechl k velkému sólu Koudelka, který se rozběhl s míčem u nohy po levé straně a málem dovezl míč až do sítě. Jenže obětavá třemošnická obrana mu gól nepovolila. V 1.minutě nastaveného času ještě pálil prudce z 20 metrů Vladyka, ale jeho rána letěla bohužel doprostřed brány, kde stál připravený brankář soupeře a ten ránu lapil. Zrodila se tak překvapivá remíza a šlo se do penalt o bonusový bod. Na naší straně velmi jistě proměnili všichni první čtyři střelci (Hudec, Malý, Koudelka a Kopecký). U hostů proměnili Král a Mocanu, ale J.Vančurovi a Šebkovi výtečný Jehlička střely vyrazil! Jen tak potvrdil roli naší jasné jedničky v tomto zápase a hlavně díky jemu bereme po rozstřelu bod navíc. Poslední série už se kopat nemusela – na penalty jsme vyhráli 4:2. Nakonec byli po zápase spokojeni zřejmě oba soupeři. Hosté asi s bodem ze Slatiňan ve svých záchranářských kalkulacích moc nepočítali a naši zase poté, když se dozvěděli, že pronásledovatel Česká Třebová ztratil překvapivě 2 body v Chocni! Zvýšili jsme tak svůj náskok v čele tabulky o další bodík – nyní jich už máme k dobru pět.        



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-slatinany-tremosnice2/



Sestavy


Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Koblasa [-] (46. T. Koudelka [-] ) , M. Pokorný [-] (80. J. Málek [-] ) , J. Luptovský [-] , J. Vágner [-] (68. J. Slavík [-] ) , J. Kopecký [-] , P. Vladyka [-] , V. Trňák [-] (74. D. Drahý [-] ) , J. Malý [-] , D. Hudec [-] , O. Hauf [-]

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - M. Hejcman [-] , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] (90. R. Šmídl [-] ) , M. Král [-] , J. Vančura [-] , D. Fejl [-] (81. R. Šťastný [-] ) , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , T. Mejtský [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 60. D. Hudec , 88. J. Málek - 77. O. Vančura .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zavřel Aleš - LUKÁŠEK Jiří, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích