4:3p.
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň vyhrála na penalty


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se diváci nenudili a na branku nečekali dlouho. Ve 2. min. střílel vysoko nad Myšák. Běžela 5. min. a po nepovedené kličce Bárty lacino skóroval Šafek 1:0. Po třech minutách mohl po Müllerově přímém kopu vyrovnat Gregor, ale ve výborné šanci trefil Gerčáka. Navýšit skóre domácích mohl v 17. min po rohu Zahálky Krejza, ale hlavou těsně minul branku. Za tři minuty M. Novotný našel přesným centrem Myšáka, kterému se střela mezi tři tyče také nevešla. Potvrdilo se, nedáš, dostaneš. Ve 21 min. zavezl míč do vápna V. Novotný, odražený míč posunul Langer na Grepla, jenž se z úhlu trefil přesně na přední tyč 1:1. O osm minut později opět V. Novotný pronikl až před Gerčáka, ale zakončení z polohy v leže brankovou čáru nepřešlo. Ve 30. min. vystihl chybnou rozehrávku Grepl, míč posunul na Ezra, který parádně zakončoval k tyči 1:2. Domácí se připomněli centrem Lebedy, ale Šafek z prostoru penalty mířil nad branku. Následný Bártův výkop Grepl prodloužil na V. Novotného, který se ve vápně uvolnil a Gerčáka propálil 1:3. Když to ve 42. min. z dálky zkoušel Grepl, nikdo by nevsadil, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu. Začala 43. minuta, v rohu velkého vápna se bez větších potíží uvolnil Voborník a jeho nepříliš gólová střela skončila za zády Bárty. Ve druhé minutě nastavení třebovští zadáci udělali několik fatálních chyb, ze kterých těžil centrující Zahálka a hlavou skórující Myšák 3:3.

Druhý poločas byli třebovští aktivnější, ale branky jsme se nedočkali. V 52. min v dobré pozici nesedla střela V. Novotnému. O dvě minuty později Langer centroval za obranu domácích, Fogla přesprintoval V. Novotný, obešel Gerčáka, ale Fogl stihl svou chybu napravil a hlavičkoval míč z brankové čáry. V 65. min. z rohu velkého vápna střelu na zadní tyč vytěsnil Bárta na roh. Třebovští se dostali do šance v 71. min, sám se před brankou domácích ocitl střídající Křepela, ale Gerčáka neprostřelil. V 81. min. dlouhým nákopem Bárta našel V. Novotného, ten uvolnil Křepelu, který z gólové pozice zakončoval nad branku. V penaltovém rozstřelu brali druhý bod domácí. Čtyři aktéři obou mužstev byli úspěšní a rozhodla pátá série. Bárta branku přestřelil, domácí Myšák bezpečně proměnil.

 

zdroj: http://www.fkceskatrebova.estranky.cz



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - B. Fogl [-] , P. Voborník [-] (73. I. Holec [-] ) , M. Sršeň [-] , D. Šafek [-] (83. D. Kubíček [-] ) , M. Novotný [-] , L. Myšák [-] , L. Krejza [-] , P. Zahálka [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-]

FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - M. Gregor [-] , L. Pešek [-] (71. R. Křepela [-] ) , V. Langer [-] (76. J. Stolín [-] ) , P. Müller [-] , O. Ezr [-] , F. Grepl [-] , M. Fučík [-] , V. Novotný [-] , M. Kubásek [-] , L. Roušar [-]

ŽK: 44. M. Novotný , 47. P. Zahálka , 90. M. Sršeň - 44. O. Ezr , 63. F. Grepl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Matoušek Tadeáš - HALVA Radek, RÁZEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích