A. Cach 50.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:30

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cach rozhodl zápas


Branky


50. A. Cach
4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetnutí hlineckých a poličských fotbalistů tradičně mívá příchuť derby a většinou přináší vyrovnané souboje. Nejinak tomu bylo i tentokrát, od počátku se hrála rovnocenná partie a bylo zřejmé, že soupeři se budou těžko prosazovat v zakončení. Pětačtyřicet minut uplynulo, aniž by bylo nutno hýbat s ukazatelem skóre. K tomu došlo krátce po změně stran po střela A. Cacha. Hosté potom vyvinuli snahu o vyrovnání, ale přes několik nadějných situací se ve druhém zápase po sobě nedokázali trefit do černého. A to se jen těžko boduje.

 

zdroj: https://skpolicka.wordpress.com/



Ohlasy k zápasu



SK Polička
Miroslav Kovář, asistent trenéra SK Polička:: Po domácí porážce jsme do Hlinska jeli s tím, že nebudeme na nic čekat a zkusíme být hned od začátku aktivní, což se nám i dařilo, jenomže bez efektu. Domácí potom hru vyrovnali a dostali se i do dvou gólovek, kdy nás podržel Slaný. Bohužel se nám opět nepovedl nástup do druhé půle, je to snad naše prokletí, že brzy inkasujeme a potom se dostáváme do herní křeče. Hra v poli přitom nebyla špatná, ale chybí nám častější zakončení a střelba, v jedné z mála možností tři minuty před koncem Bednář netrefil. Naše koncovka byla žalostná.



Sestavy


FC Hlinsko
M. Hlavatý [-] - Z. Dostál [-] (88. D. Zub [-] ) , D. Mory [-] , J. Portyš [-] , A. Cach [-] (72. J. Chmelík [-] ) , B. Vukliševič [-] , T. Volf [-] , D. Pelikán [-] , F. Křivka [-] , D. Mayer [-] (66. M. Hlouš [-] ) , J. Nevole [-]

SK Polička
O. Slaný [-] - M. Pavliš [-] , T. Jílek [-] , R. Netolický [-] , M. Vondra [-] (10. J. Mužík [-] ) - T. Mbah [-] , P. Navrátil [-] , T. Švec [-] , J. Čejka [-] - M. Mbah [-] , F. Awuku [-]

ŽK: 60. A. Cach - 57. R. Netolický , 59. J. Bednář , 69. T. Jílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pešek Martin - ZITA Miloslav, HALDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích