T. Mbah 34.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička vyhrála nejtěsnějším rozdílem


Branky


34. T. Mbah
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Polička
klubový web:: Ve vyrovnaném zápase rozhodla o výsledku individuální akce “Vituse” Tochukwu MBAHA, který po íakci ze středu hřiště zamířil přesně k tyči a rozhodl o prvním jarním vítězství našeho mužstva. I hosté si vytvořili v utkání brankové příležitosti, ale v zakončení se jim tentokráte opravdu nedařilo.

SK Holice
klubový web: V Poličce se hrálo naprosto vyrovnané utkání, ve kterém, bohužel pro nás, měli domácí více štěstí. A to jim stačilo k jednogólovému vítězství,“ řekl k utkání vedoucí holického týmu Tomáš Čejka.



Sestavy


SK Polička
O. Slaný [-] - M. Pavliš [-] , R. Netolický [-] , J. Čejka [-] - A. Andrle [-] (72. J. Mužík [-] ) , P. Navrátil [-] , T. Švec [-] , T. Mbah [-] - M. Mbah [-] (86. M. Stejskal [-] ) , F. Awuku [-] (56. J. Bednář [-] ) - M. Vondra [-]

SK Holice
P. Laksar [-] - J. Koblížek [-] (46. J. Rosůlek [-] ) , J. Řezníček [-] , D. Ručka [-] (72. J. Shejbal [-] ) , J. Jedlička [-] , F. Křtěn [-] (65. J. Růžička [-] ) , M. Chvála [-] , J. Václavek [-] (80. J. Stárek [-] ) , R. Machatý [-] , J. Kaufman [-] , T. Kopřiva [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pešek Martin - POLÁČEK Libor, ŠTĚPÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.