1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 14:30

18.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlinsko porazilo Moravskou tím nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Domácí družina o své výhře rozhodla pět minut před přestávkou, kdy se trefil do černého Hlouš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Zdeněk Válek, trenér SKP Slovan Moravská Třebová: Hodnocení prvního jarního zápasu je jednoduché. Na pěkné umělé trávě v Chotěboři se hrál vyrovnaný fotbal, rozhodovalo to, který z týmů promění některou z mála gólových šancí, jaké se v zápase zrodily. Byli to domácí, kteří v závěru prvního poločasu dobře dohráli jednu ze svých útočných akcí. My jsme na to nenašli odpověď, přestože jsme nějaké dvě tři šance nebo pološance také měli, ale nedokázali jsme je gólově zakončit. Několik důležitých zákroků si připsal gólman Kamisch, který nás až do konce držel ve hře, ale my se bohužel v zakončení neprosadili a odjeli proto bez bodu.



Sestavy


FC Hlinsko
M. Hlavatý [-] - Z. Dostál [-] , B. Vukliševič [-] , T. Volf [-] , J. Portyš [-] (83. V. Hejduk [-] ) , A. Cach [-] , J. Nevole [-] , D. Mayer [-] , F. Křivka [-] , M. Hlouš [-] (79. D. Zub [-] ) , D. Pelikán [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Kamisch [-] - M. Okrouhlý [-] , M. Nováček [-] (69. P. Němec [-] ) , J. Válek [-] , J. Marák [-] , Z. Konečný [-] , T. Staněk [-] (83. R. Polák [-] ) , P. Bubela [-] , J. Strouhal [-] , R. Šatník [-] , J. Štaffa [-] (73. T. Novák [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Poláček Libor - LUKÁŠEK Jiří, SOCHOR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.