M. Frolo 27. (p.)
M. Frolo 90. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 14:30

18.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frolo zajistil Svitavám tři body


Branky


27. M. Frolo (p.) , 90. M. Frolo (p.) - 86. P. Formánek
0

Svitavy poslal do vedení Frolo pokutovým kopem. Formánek čtyři minuty před konec vyrovnal. V poslední ale Frolo proměnil svou druhou penaltu v zápase a zajistil Svitávám tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prezentovali jako důrazný a běhavý tým, takže se žádná velká převaha Svitav nekonala. Gól vstřelily zásluhou Frola z penalty, jinak bylo do poločasu k vidění málo zajímavého fotbalu. Po změně stran začali hosté stále více zlobit, několikrát zaměstnali Jílka, trefili břevno a v 86. minutě srovnali, když Formánek z poloviny hřiště nachytal Jílka stojícího daleko před brankou. Nebyl ale konec, po centru ze standardky viděl rozhodčí Jelínek další faul Moravan ve vápně a Frolo v poslední možný okamžik z pokutového kopu rozhodl.

 

zdroj: http://www.tjsvitavy.net



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Oldřich Palla, vedoucí mužstva TJ Svitavy: V dalším domácím záchranářském duelu jsme na umělce v Lánech nepodali optimální výkon, když až příliš negativně se na našem herním projevu projevila neúčast dvou členů obvyklé základní sestavy Michala Čížka a Jakuba Chlupa. A tak můžeme poděkovat především Frolově chladnokrevnosti, který proměnil svoje dvě příležitosti v podobě pokutových kopů. V prvním poločase byla hra ještě vyrovnaná, ale po změně stran to byla z naší strany spíše křeč, ze strachu o výsledek jsme vyprodukovali několik zbytečných chyb, které vedly i k vyrovnání brankou vstřelenou ze středového kruhu.

TJ Sokol Moravany
Miroslav Kaluža, trenér Moravan: O výsledku rozhodl ten nejlepší na hřišti. Tím byl rozhodčí Jelínek. Víc nemam co dodat. Možná jednu věcnou poznámku, nad kterou už by se měl někdo pozastavit… Už víte, proč nechodí diváci na fotbal a proč rodiče dávají děti na jiné sporty než fotbal? Protože ho řídí lidi, kteří podporuji tuhle špínu!



Sestavy


TJ Svitavy
T. Jílek [-] - M. Czehowský [-] , D. Juřík [-] (81. A. Novák [-] ) , F. Čížek [-] , J. Novák [-] , D. Veselský [-] , M. Frolo [-] , J. Škáva [-] , D. Jukl [-] , P. Bartoš [-] , D. Svoboda [-]

TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] - J. Lukas [-] , D. Sokol [-] , J. Branda [-] , M. Lukas [-] - J. Beran [-] , M. Semerád [-] , T. Hermann [-] (69. M. Kulhánek [-] ) - V. Novák [-] , T. Kříž [-] , P. Formánek [-]

ŽK: 70. D. Svoboda , 85. T. Jílek - 56. V. Novák , 67. J. Lukas , 78. J. Branda . ČK: 90. J. Lukas .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Jelínek Jiří - ŠIMEK Zdeněk, LANGR Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.