2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 14:30

18.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň otočila během pěti minut


Branky


0

Chrudim sice šla těsně před půlhodinou do vedení. O to ale hned vzápětí během pěti minut přišla. Choceň pak už těsný náskok uhájila

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestá rezerva zavítala na umělou trávu do Chocně. Od začátku utkání na sebe oba soupeři vlítli a hrálo se vyrovnané utkání. První šanci měli domácí v osmé minutě, ale brankář Zíma střelu z úhlu vyrazil. Ačkoli se hrálo na umělé trávě k vidění bylo vidět spíše mnoha soubojů a řada nepřesností bez vážnějšího ohrožení branky než-li kombinační hra. Více nebezpeční byli domácí, ale v koncovce jim chyběla přesnost. Ve 25. minutě kopali domácí pokutový kop, který však Zahálkou neproměnili. Nedáš dostaneš vyšlo rezervě na jedničku, když hned z brejku Vašulín prostřelil Gerčáka 0:1. Radost hostí však netrvala dlouho ve 30. minutě se po centru z pravé strany prosadil hlavou domácí Myšák a bylo vyrovnáno 1:1. Ve 35. minutě využil zmatku v defenzivě chrudimských Zahálka a střelou z 25 metrů strhl vedení na domácí stranu 2:1. O minutu později obdržel žlutou kartu za udeření loktem chrudimský kapitán Žalud. Jelikož nesouhlasil s verdiktem rozhodčího, za protesty viděl z jeho rukou druhou ŽK a následně ČK. Nabídl tak domácím skoro hodinovou přesilovku. Poločas si domácí pohlídali a odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením 2:1.

 

Druhý poločas začala aktivněji rezerva a snažila se ač o desíti o vyrovnání. Gólovku ale měli v 52 minutě domácí, ale hlavičku reflexivně na brankové čáře kryl Zíma. Hosté ač v desíti přidali a vytvořili si tlak a několik příležitostí, ale bez gólového zakončení. V 62 minutě postupovali domácí samostatně na Zímu, ten nájezd kryl a následná dorážka mířila nad branku. Největší šanci hostí měl Malinský, který obešel obránce dobře vystřelil, ale domácí brankář Gerčák jeho střelu vyrazil. Hosté dále tlačili a domácí si hlídali jednobrankový náskok. V 72. minutě přišel zkrat chrudimského Linharta, který za úder protihráči viděl ČK. V devíti to již pro hráče rezervy bylo těžké. Přesto hráli na hranici rizika, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Rezerva tak ztratila na umělce v Chocni tři body a dva hráče. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - M. Sršeň [-] , D. Šafek [-] (68. J. Zachař [-] ) , V. Lněnička [-] (61. D. Kubíček [-] ) , I. Holec [-] , L. Myšák [-] , B. Fogl [-] , L. Krejza [-] , P. Zahálka [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-]

MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , D. Žalud [-] , J. Jindrák [-] , M. Tlapák [-] , M. Malínský [-] , A. Zavřel [-] (46. D. Kopecký [-] ) , V. Shejbal [-] , T. Linhart [-] , F. Holeček [-] , D. Vašulín [-] (65. D. Zrůst [-] )

ŽK: 56. D. Šafek , 71. L. Krejza , 85. J. Zachař - 36. D. Žalud , 59. S. Zíma , 84. V. Shejbal . ČK: 36. D. Žalud , 72. T. Linhart .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Morávek David - SVĚDIROH Miroslav, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.