0:3
(0:2)
34. J. Málek
36. L. Franke (vl.)
67. J. Kopecký
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 10:15

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce si favorizované Slatiňany poradily se Žamberkem


Branky


34. J. Málek , 36. L. Franke (vl.) , 67. J. Kopecký
0

Na velký pátek porazily Slatiňany domácí Žamberk o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce 2.jarního kola jsme na Velký pátek dopoledne zajížděli do Žamberka. Zápas jsme odehráli v nezvyklou dopolední dobu – alespoň že poprvé letos na přírodní trávě. Chyběli nám všichni 3 futsalisté ERA-PACKU a Vácha. Domácí, o kterých se mezi fanoušky na tribuně šuškalo, že po odchodu hlavního sponzora jen dohrají sezónu v krajském přeboru a půjdou dobrovolně o soutěž či dvě níž, před týdnem notně potrápili v Holicích domácího favorita a dokázali s ním remizovat (prohráli až na penalty). I s námi začali bojovně, ale naši drželi od začátku taktovku hry. V 9.minutě se objevil v první šanci zápasu Vágner, jenže míč měl na desítce na dlouhou nohu a gólman soupeře jeho pokus reflexivně vyrazil. Odražený míč pak poslal z velkého úhlu Koblasa jen podél brány. Ale jinak nám moc nešly přihrávky, hlavně na soupeřově polovině. A tak se hrálo v první půlhodině kromě té 9.minuty už prakticky  bez šancí. Domácí vystřelili na naši bránu poprvé až ve 30.minutě, ale bylo to z uctivé vzdálenosti a Jehličkovi nedalo žádný problém míč lapit. V rozmezí 3 minut mezi 33. a 36.minutou však naši dvakrát gólově udeřili. Nejdřív ve 33.minutě po trestném kopu Kopeckého z levé strany neodvrátili domácí beci míč ani na velké vápno a náš stoper Málek, stojící zády k ráně, vystřihl v tom okamžiku krásné nůžky a přes hlavu poslal míč pod břevno – 0:1. Excelentní gól našeho spíše svátečního střelce! Ve 36.minutě se našim hráčům povedl rychlý brejk do soupeřovy otevřené obrany, Beneš v šanci posílal míč do brány a poté těsně před brankovou čarou v souboji s Vágnerem poslal definitivně míč do vlastní sítě domácí hráč Franke – 0:2. Za tohoto stavu skončil i poločas, protože závěrečná desetiminutovka už se odehrála oboustranně v poklidu.

 


Po změně stran už se nijak úchvatná partie nehrála. Domácí byli viditelně otřeseni naším dvougólovým úderem po půlhodině hry a naši se nikam nehnali. Brankový stav jim vyhovoval. Většinou se tedy hrálo od vápna k vápnu, ovšem míč na kopačkách častěji drželi naši fotbalisté. Svůj náskok jsme definitivně pojistili v 67.minutě. Před velkým vápnem Žamberka sehráli hezký ťukes Vladyka, Vágner a Kopecký. Posledně jmenovaný se dostal sám před brankáře a s přehledem zakončil tuto akci gólem – 0:3. O výsledku tak bylo rozhodnuto a zápas se víceméně jen symbolicky dohrával. Naši tak jako favorit dokráčeli k pohodové výhře a minimálně na 1 den jsme se dostali už do čela tabulky. Řada družstev má však ještě velké množství dohrávek, a tak stejný počet zápasů budou mít všechny celky krajského přeboru odehrány někdy až v půlce května….

Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-zamberk-slatinany1/



Sestavy


1. FC Žamberk
Š. Martinovský [-] - L. Franke [-] , J. Rudolecký [-] (80. J. Pirkl [-] ) , J. Trejtnar [-] , O. Kopecký [-] - T. Kotyza [-] , J. Jírů [-] (86. M. Cvik [-] ) , J. Smola [-] , A. Kopecký [-] - M. Pavelka [-] (55. J. Molnár [-] ) , P. Zach [-] (46. P. Chládek [-] ) -

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - J. Málek [-] , J. Vágner [-] , J. Kopecký [-] (76. J. Slavík [-] ) , J. Koblasa [-] (63. J. Luptovský [-] ) , P. Vladyka [-] , O. Hauf [-] (83. D. Hudec [-] ) , M. Pokorný [-] , L. Hanč [-] , T. Valda [-] , T. Beneš [-] (73. D. Drahý [-] )

ŽK: 14. A. Kopecký , 76. O. Kopecký .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Mrázek Aleš - SCHMEISER Marek, HORNÍČEK Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.