4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2018 10:15

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim rozhodla čtyřmi góly během osmnácti minut


Branky


54. D. Žalud , 63. D. Žalud , 65. D. Vašulín , 72. L. Kopecký (p.)
0

Po bezbrankovém poločase dala Chrudim během necelých dvaceti minut čtyři góly a bylo vymalováno. Dvakrát se do střelecké listiny zapsal Žalud, jednou Vašulín a Kopecký. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním dopoledni přivítala rezerva MFK Chrudim soupeře ze Železných hor ŽSK Třemošnici. Hrálo se na umělé tráve za neustálého sněžení, což fotbalu vůbec neprospívalo. Domácí se snažili rozhodnout utkání rychlýni akcemi, ale vůbec se jim nedařila kombinace. Hosté podávali houževnatý výkon a sami si vytvořili několik situací, které musel hasit až domácí brankář Zíma. Ten také měl největší podíl na bezbrankové remíze v prvním poločase. Třemošničtí ač si vytvořili gólové příležitosti recept na domácího brankáře Zímu nenašli.

 

Do druhého poločasu vstoupili přeci jen hráči rezervy aktivněji, spřesnili kombinace a v 54. minutě se střelecky prosadil domácí kapitán Žalud 1:0. Za devět minut později přidal domácí kapitán svůj druhý gól a uklidnil domácí hráče a fanoušky. Když se o dvě minuty později prosadil i Vašulín, bylo o výsledku utkání prakticky rozhodnuto 3:0. V 72. minutě prošel Kopecký do pokutového území byl zezadu podražen a nařízený pokutový kop, s přehledem proměnil 4:0. Domácí tak během 18. minut rozhodli o vítězi utkání. Hosté si ve druhé půli vytvořili také šanci, ale jako v polovině první byl proti domácí brankář Zíma. Rezerva tak zvítězila vysoko 4:0 díky zlepšené hře ve druhém poločase a díky výborným zákrokům brankáře Zímy. 

 

zdroj: http://www.mfkchrudim.cz



Sestavy


MFK Chrudim B
S. Zíma [-] - J. Stránský [-] , L. Kopecký [-] (73. D. Zrůst [-] ) , F. Holeček [-] , M. Tlapák [-] , P. Tlapák [-] (78. V. Shejbal [-] ) , D. Vašulín [-] , M. Ptáček [-] (46. T. Linhart [-] ) , S. Langr [-] (89. J. Jindrák [-] ) , A. Zavřel [-] (52. M. Malínský [-] ) , D. Žalud [-]

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - M. Hejcman [-] (78. R. Šťastný [-] ) , J. Šebek [-] , M. Šindelář [-] , M. Král [-] , D. Fejl [-] , T. Forman [-] (59. O. Lipenský [-] ) , O. Vančura [-] , V. Petr [-] , O. Culek [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 56. M. Hejcman , 72. M. Šindelář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Papáček Libor - KLÍR Jonáš, HALDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.