4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Brno doma uspěl proti Horním Kounicím


Branky


8. P. Nešpor , 32. J. Dvořák (p.) , 46. J. Partl , 74. P. Dvořák - 24. J. Holátko , 47. L. Hašek
3

Jak viděl utkání zástupce hostujícího celku?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Od první minuty bylo jasné kdo bude udávat tempo zápasu. Domácí na naši bránu valili jeden útok za druhým a v 8. minutě po rohovém kopu osamocený Nešpor otevírá hlavou skóre. Nutno podotknout, že rohovému kopu předcházelo sporné rozhodnutí pomezního rozhodčího, který vědomě otočil náš jasný aut v domácí prospěch. Domácí nabuzení vstřeleným gólem nepovolovali v tempu, ale jen díky obranným zákrokům na poslední chvíli nezvýšili skóre. Tu a tam se objevila trhlinka v jejich obranných řadách, Balíkova zblokovaná střela se dostala k Holátkovi a ten dal první gól v Áčku. Remízový stav trval do 32. minuty. Nejdiskutabilnější zákrok zápasu, teatrální pád domácího hráče ve vápně a nařízený pokutový kop proměnil Dvořák. 2:1. Do konce poločasu měli šance ještě Holátko s Balíkem,ale ty gólem neskončily.

 

 

Začátek druhé půle - sen každého trenéra: Rozehra domácích, nákop, odražený míč, volný Partl střelou z 25 metrů a gól na 3:1. Střela trochu zaplavala a Eliáš mohl jen vytáhnout míč ze sítě. Pořád běží 46. minuta: kounická rozehra, nákop, odražený míč a Hašek levým volejem uklidil míč z hranice šestnáctky do branky. 3:2.   Bohužel touto brankou hostující štace před domácí bránou ve druhé půli skončila. Domácí valili na branku opět útok za útokem, jen jejich nemohoucností, kdy ostřelovali Eliáše nebo netrefovali prázdou bránu, bylo stále na tabuli nadějný stav. Do 70. minuty kouničtí bránili zuby nehty, ale začali docházet síly a proto hostující trenéři museli střídat. V 74. min obrovská chyba na středu hřiště a domácí vyšachovali celou naší obranu a zvýšili na konečných 4:2. Do konce zápasu už se hrál fotbal ve středu hřiště bez větších šancí.   AUTOR: BOB HORÁK


Sestavy


FC Slovan Brno
D. Václavek [-] - J. Lejska [-] (46. L. Koubek [-] ) , J. Osolsobě [-] , P. Nešpor [-] , J. Dvořák [-] (64. J. Březovský [-] ) - M. Líkař [-] , D. Kloss [-] (76. P. Antl [-] ) , A. Luterán [-] , M. Konečný [-] - P. Dvořák [-] (81. L. Břenek [-] ) , J. Partl [-] (59. R. Šmýd [-] )

TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - P. Cidlík [-] , J. Balík [-] , J. Holátko [-] , L. Hašek [-] , Z. Záviška [-] , T. Houdek [-] (78. T. Kuchařík [-] ) , P. Hruška [-] , J. Stix [-] , M. Dobeš [-] (68. D. Hájek [-] ) , K. Tesař [-] (82. Š. Kelča [-] )

ŽK: 34. D. Kloss , 80. P. Dvořák , 86. M. Konečný - 69. P. Cidlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JONÁŠ Petr - RODINGER Hynek, ŠEBELA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích