3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité tři body pro Zbraslav


Branky


4

Zbraslav v souboji se Šatovem nezaváhaa a nadále se tak drží v závěsu za vedoucím Slovanem. Šatov se po porážce propadl na sedmé místo, které mu zajišťuje poklidné dohrání sezony ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smůla v podobě zranění pro Zbraslav

Domácímu týmu pro toto utkání chyběl nejlepší střelec Martin Sítař a tak jeho místo v sestavě zaujal Jakub Touška. Úvod utkání zastihl v lepší formě hráče Šatova, kdežto domácí se rozjížděli pozvolna. Byli to právě hosté, kteří mohli jít do vedení, ale dlouhý nákop za obranu v branku nepřetavil hostující útočník. Aby neměli domácí s útočníky málo problémů, zranil se jim i náhradník za Sítaře a Toušku tak nahradil Andrlík. A hned ukázal, že i on bude dělat hostující obraně problémy, když se dostal k hlavičce, kterou ale zamířil těsně vedle branky. Šatov ve 27 minutě dal dostatek prostoru Marečkovi, který touto nabídkou nepohrdnul a technickou ranou překonal Kubejku. 

Dominance Zbraslavi

Fanoušci se po pauze nestihli ani posadit a Zbraslav už vedla o dvě branky. U rohového praporku se uvolnil Jan Vít a přesným pasem našel ve vápně Marka Toušku, kterému již nedělalo problém zapsat se mezi střelce. Zbraslav i po gólu hře dominovala a vytvořila si několik stoprocentních příležitostí, které ovšem ku překvapení všech neměly gólové vyústění. Třetí branky jsme se tak dočkali až v samotném závěru, když si míč za hranicí vápna nachystal Marek Vít a přesnou ranou dal podobu konečnému skóre. 



Ohlasy k zápasu


FK Zbraslav
Jan Vít: Kdybysme dostali v prvních minutách gól, tak by možná zápas vypadal jinak, ale výhra zasloužená. Co se nedokážeme nedat, to fakt občas mazec :-)




Sestavy


FK Zbraslav
M. Buďa [-] - J. Kaláb [-] , J. Vít [-] (75. M. Dufek [-] ) , M. Vít [-] , R. Jurča [-] , M. Buchta [-] - J. Sedlák [-] , M. Hvězda [-] , J. Mareček [-] , M. Touška [-] - J. Touška [-] (18. J. Andrlík [-] )

TJ Tatran Šatov
J. Kubejka [-] - B. Novák [-] , J. Slušný [-] , P. Müller [-] - J. Vrbka [-] (39. T. Štěrba [-] ) , L. Bárta [-] , D. Hlávka [-] , T. Artim [-] - Š. Czucz [-] , J. Uchytil [-] - E. Pospíchal [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rodina Robert - ŠMÍD Jakub, POLONEC Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích