Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

20.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr padl v Blížkovicích


Branky


6

Slovan nevyužil možnost odskočit po zaváhání Zbraslavi na šest bodů a z Blížkovic si odvezl čtyřgólový příděl. Naopak Blížkovice ještě můžou zamíchat karty v boji na čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všichni co se v Blížkovicích starají o travnatý pažit odvádějí neskutečnou práci, protože na místním trávníku nebyla jediná chybička. Na poměrně malém hřišti se domácí pokoušeli hlavně o dlouhé nákopy na Pikolona a náběhy křídelních hráčů za obranu. Slovan se první půli sžíval s menším hřištěm a jeho útočné akce byly většinou lapeny do ofsajdové pasti domácích. V 9. minutě přišel šok pro hosty a možná i pro domácí, protože se rozhodčí rozhodl odpískat penaltu za faul, který viděl snad jen on a pomezní. Pikolon touto možností samozřejmě nepohrdnul a poslal Blížkovice do vedení. Slovan si pak vytvořil několik dobrých šancí, jenže Šmýdova hlavička z bezprostřední blízkosti skončila vedle a v dalších šancích neproměnili Petr Dvořák a Luterán. 

Otevřená hra přinesla branky

Slovan do druhé půle vstoupil s jednoznačným cílem otočit utkání, ale kompaktní obrana domácích mu nedávala mnoho příležitostí. Blížkovice hrozili velice nebezpečnými brejky do otevřené obrany hostů a dvakrat se jim to povedlo zásluhou Svobody, který dal Blížkovicím pohodlný náskok. Jiskřičku naděje pro Slovan vykřesal po závaru Petr Dvořák, ale to bylo ze strany prvního celku tabulky vše. Výhru Blížkovic ještě potvrdil svým druhým gólem v utkání kanonýr Pikolon a domácí si tak připsali všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blížkovice
Jan Dvořák: Odehráli jsme špatný zápas, který doufám bude pro nás fackou, abychom se dokázali vzpamatovat pro zbytek sezony.




Sestavy


TJ Sokol Blížkovice
A. Dvořák [-] - M. Bauer [-] , T. Prokeš [-] , M. Pikolon [-] (88. O. Čermák [-] ) , M. Samek [-] (41. J. Šíp [-] ) , R. Hochman [-] , M. Svoboda [-] , J. Částek [-] , F. Svoboda [-] , V. Vybíral [-] (85. L. Samek [-] ) , R. Vybíral [-]

FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] (71. D. Václavek [-] ) - J. Lejska [-] (70. M. Konečný [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Tesařík [-] - J. Březovský [-] , A. Luterán [-] (58. F. Hoffmann [-] ) , D. Kloss [-] , P. Antl [-] - R. Šmýd [-] (67. J. Partl [-] ) , P. Dvořák [-] (78. L. Břenek [-] ) - M. Ostratický [-]

ŽK: 21. R. Vybíral , 37. M. Samek , 86. J. Částek - 26. P. Dvořák , 43. P. Antl , 68. J. Dvořák , 74. M. Tesařík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ŠMÍD Jakub - VAŘACHA Jan, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Jan Vít
Tip experta: remíza

Blížkovice mají nevyrovnané výsledky, ale doma by mohli překvapit.

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů