M. Hála 3.
F. Proch 37. (p.)
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:30

20.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Teprve druhá jarní ztráta pro Kohoutovice


Branky


3. M. Hála , 37. F. Proch (p.) - 35. B. Lang , 78. M. Suchánek
6

O jarní formě Tatranu, který sbírá jednu výhru za druhou, snad není nutné ani mluvit. Jeho soupeř z Pohořelic zase prožívá vcelku klidnou sezónu na středu tabulky. V minulém kole se Pohořelicím podařilo vyhrát vysokým rozdílem s Mikulovicemi a tak i oni jistě proti favoritovi pomýšleli na body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka Hály

Narazili na sebe dva celky, které sází na mládí a tak se hrál fyzicky náročný fotbal. Šance na sebe nenechali dlouho čekat a hned ta první skončila brankou. Vránek nacentroval do vápna soupeře a míč si našel zakončující Hála. Kohoutovice měli více ze hry, ale marně jsme čekali na nějakou vážnější šanci. Za zmínku stojí pouze šance kanonýra Kohoutovic Božka, který ale po zpětné nahrávce neumístil svou střelu mezi tyče. Osmělovat se tak postupně začali Pohořelice a netrvalo jim dlouho, než se jim podařilo vyrovnat. Hlavičkou se po přímém kopu prosadil Lang. Odpověď domácích byla ovšem blesková, když hned za dvě minuty byl ve vápně faulován Vodák a pokutový kop proměnil Proch. 

Druhá půle Tatranu nevyšla podle představ

Pohořelice si druhou půli šli za vyrovnáním. Dařilo se jim domácí tým zatlačit na jeho polovinu a logicky se tak ve hře Kohoutovic objevovali nepřesnosti a okénka. Vyrovnání přinesla až 78. minuta, když dlouhý nákop za obranu přetavil ve vyrovnávací branku rychlonohý Suchánek. Kohoutovice v sobě ještě našli sílu na zaútočení, aby se ještě pokusili udržet tři body doma. Na víc než náznaky šancí to ale nebylo a tak si oba týmy rozdělily po bodu.



Ohlasy k zápasu


Tatran Kohoutovice
Tomáš Proch: Pohořelice si určitě nějaký bodový zisk za předvedený výkon zasloužily, na jaře to byl pro nás doma určitě nejkvalitnější a nejhouževnatější soupeř.




Sestavy


Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] - M. Hála [-] , F. Proch [-] , F. Žáček [-] , V. Vodák [-] , L. Vránek [-] (78. L. Krejčí [-] ) , E. Božek [-] (62. A. Havlíček [-] ) , T. Rumler [-] , D. Varga [-] , D. Mezera [-] , M. Pohanka [-]

TJ Sokol Pohořelice
T. Kalivoda [-] - R. Sláma [-] , R. Kroupa [-] , P. Šišlák [-] (77. S. Šafr [-] ) , Z. Loubek [-] , B. Lang [-] , F. Ševčík [-] (87. T. Bačo [-] ) , T. Slezák [-] , M. Suchánek [-] , Z. Horák [-] , P. Kotoul [-]

ŽK: 11. R. Kroupa , 37. Z. Horák .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Marek Milan - WEISS Michal, VÉVODOVÁ Alice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jan Vít
Tip experta: výhra domácích

Kohoutovice mají výbornou formu, založenou na agresivitě a fyzické kondici.

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů