6:1
(2:0)
84. M. Elis (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:30

18.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran si nadále drží skvělou jarní formu


Branky


21. F. Proch (p.) , 45. E. Božek , 47. E. Božek , 72. A. Havlíček , 75. M. Pohanka , 86. M. Pohanka - 84. M. Elis (p.)
5

Hráči Kohoutovic se na jaře pomalu stávají nejobávanějším soupeřem. V 18. kole to poznali na vlastní kůži Mikulovice, které si do Kohoutovic přijeli pro šestigólový příděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kohoutovice na nic nečekali

Žádné oťukávání se nekonalo a Kohoutovice se ihned pustili do svého soupeře. Už v první minutě jsme tak mohli sledovat samostatný úni na branku, který Božek neproměnil. Zanedlouho už se ale domácí mohli radovat, po faulu na Vránka se kopala penalta, s kterou si poradil Proch. Hosté mohli vzápětí odpovědět, to se jim ale nepodařilo a tak se zápas začal jasně vyvíjet pro Tatran. Odměnou za aktivitu byla pro Tatran vstřelená druhá branka, kterou si minutu před koncem poločasu připsal Božek. 

Rozhodčí rozjel karetní mariáš

Domácí se pustili do druhé půle tak, jakskončili tu první a to tedy gólově. Prosadil se opět Božek. Druhou žlutou kartu pak za údajné simulování obdržel Žáček a Tatran šel do desíti. Stav hráčů na hřišti srovnal Motyčka v 60. minutě. Domácí se tak mohli opět pustit do útoku a branky přidal Havlíček s Pohankou. Divoká koncovka přinesla branku gólmana Elise z penalty a čestný úspěch pro Mikulovice. Druhou branku v zápasu si připsal Pohanka a nepříjemný závěr utkání to byl zejména pro domácí, protože hostující Elis neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře udeřil hlavou do Vránka, kterýý byl odvezen s podezřením na zlomený nos. Dohrávalo se ¨tedy v nevídaném počtu 9 na 9. Důležité ovšem je, že Kohoutovice si udrželi formu a nadále stoupají tabulkou vzhůru. 



Sestavy


Tatran Kohoutovice
F. Uhlíř [-] - M. Hála [-] , F. Proch [-] , F. Žáček [-] , V. Vodák [-] (68. M. Růna [-] ) , L. Vránek [-] , E. Božek [-] (63. M. Pohanka [-] ) , T. Rumler [-] , D. Varga [-] , A. Kajanovič [-] , D. Mezera [-]

TJ Mikulovice
M. Elis [-] - D. Semotam [-] , M. Šálek [-] (82. L. Fiedler [-] ) , M. Hudec [-] , J. Bártl [-] (65. V. Elis [-] ) , M. Motyčka [-] , L. Dítě [-] , J. Franc [-] , J. Motyčka [-] , M. Lehner [-] , R. Fiala [-]

ŽK: 24. F. Žáček , 74. M. Pohanka - 44. M. Motyčka , 87. V. Elis . ČK: 50. F. Žáček - 60. M. Motyčka , 88. V. Elis .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Raus Milan - JULÍNEK Jakub, HORVÁTH Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Lukáš Vránek
Tip experta: výhra domácích

Proti Mikulovicím musíme vyhrát a potvrdit tak jarní formu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích