0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:30

18.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Kounice vyloupily Jundrov


Branky


5

Jundrov si minulý týden uřízl ostudu s Pohořelicemi a tak mu šlo o napravení reputace a sebevědomí. To se ovšem nepodařilo, protože přijel dobře organizovaný soupeř, který chtěl také napravit své zaváhání a špatný výkon se Šatovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla první půle

Domácí se snažili o kombinační hru, ale naráželi na kompaktní a dobře organizovanou defenzivu Kounic. První šance měli právě hosté, ale Horák ani jednu ze svých dvou šancí nevyužil. Dočkali se tak až v 16 minutě zásluhou druhého útočníka Haška. Poté zahrával volný přímý kop hostující Stix, míč se dostal až k Němcovi, který nadvakrát propálil domácího brankáře. Kounice si tak vybudovali pohodlný náskok 0:2. Do poločasu jsme byli svědky šancí na obou stranách, akteré ale gól nepřinesly.

Domácí neudrželi emoce na uzdě

Byli to opět domácí, kteří ve druhé půli drželi více míč na svých kopačkách, ale jak již bylo řečeno, tak obrana Kounic fungovala téměř bezchybně a nepustila Jundrov do výraznější šance. Domácí hráči byli vývojem zápasu mírně frustrovaní, což gradovalo červenou kartou pro Zimolku za podražení soupeře. Hru hostů navíc ještě oživilo střídání a byli to právě střídající hráči, kteří se podíleli na třetí brance. Po faulu na Kucharčíka se k volnému přímému kopu postavil Černý a ranou k tyči nedal brankáři šanci. Jundrov si tak připsal další porážku a zůstává nadále na předposlední pozici. 



Ohlasy k zápasu



TJ Horní Kounice
Bob Horák: Po zpackaném utkání se Šatovem jsme si herní projev chtěli napravit v Jundrově. Trenér připravil pár změn v sestavě a udělal dobře. Nakonec si zaslouženě odvážíme 3 body!!!



Sestavy


SK Jundrov
L. Schön [-] - M. Valášek [-] , R. Dvořák [-] , D. Břenek [-] , T. Zimolka [-] , K. Doležal [-] , D. Panáček [-] (60. P. Polák [-] ) , B. Staněk [-] , R. Konvica [-] (46. P. Skula [-] ) , M. Živný [-] , L. Konečný [-]

TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - M. Němec [-] , P. Cidlík [-] , J. Balík [-] (83. T. Kuchařík [-] ) , B. Horák [-] (60. D. Černý [-] ) , O. Kelča [-] , J. Holátko [-] , L. Hašek [-] (86. Š. Kelča [-] ) , P. Hruška [-] (76. T. Houdek [-] ) , J. Stix [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 43. L. Konečný , 48. T. Zimolka , 60. R. Konvica - 53. B. Horák . ČK: 75. T. Zimolka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kulíšek Přemysl - PÁTEK David, KRCHŇÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Lukáš Vránek
Tip experta: remíza

Jundrov po debaklu v Pohořelicích utrpí další ztrátu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: remíza