0:1
(0:0)
46. D. Kloss
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan si poradil se Šatovem


Branky


46. D. Kloss
5

Že hráče vedoucího celku nebude v Šatově čekat nic lehkého bylo vidno ještě před zápasem. Šatov do tohoto kola na domácím hřišti prohrál pouze jednou a i v naší tipovačce obdržel většinu tipů na domácí výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka k vidění nebyla

A podle prognóz se domácí od začátku začali nepříjemně tlačit dopředu. Vytvořili se sérii několika rohů, z kterých sice nebyla přímá střela na branku, ale standardní situace se ukázali jako největší zbraň domácích. Zhruba od patnácté minuty se hra vyrovnala a mírně navrch začali mít hosté. Šance na sebe nenechali dloho čekat. Po závaru ve vápně se k dorážce dostal Tesařík a Šatov zachránil na brankové čáře domácí obránce. Slovan hrál dobře z bloku a další dvě šance přišli z brejkových situací, kdy nejprve trestuhodně selhal před prázdnou brankou Antl a podruhé postupoval sám na branku Partl, jeho dobrému lobu ale chybělo pár centimetrů, protože skončil na tyči.

Rychlá branka rozhodla

Hosté se v druhé půli hned z rozehrávky pustili do útoku a tento tah se vyplatil, protože po kombinaci na pravé straně hřiště se dostal míč za vápno ke Klossovi a ten uklidil míč k tyči. Domácí hnalo bouřlivé publikum, ale krom závarů ze standardních situací si nebyli ze hry schopni vytvořit nějakou lepší příležitost. Na druhé straně zaváhal opět Antl, když nezvládl dorazit míč do brány. Konec zápasu budil emoce, domácí chtěli vyrovnat, ale jediná šance byl dobře zahraný roh do branky, s kterým si Pěgřím poradil. Ani hostům se z brejků nepodařilo přidat druhou branku a tak utkání skončilo 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Šatov
Ladislav Stupka: Byl to kvalitní soupeř, ale i přes to nám chyběla chuť dát gól. Dáváme prostor utočicím hráčum a potom z toho vznikají chyby.

FC Slovan Brno
Jan Dvořák: Sehráli jsme velice těžký zápas, který byl o jednom gólu a ten jsme naštěstí dali my. Gratuluji našemu juniorovi Davidu Klossovi k první brance v mužích a doporučuju mu sehnat si brigádu, bude to drahý.



Sestavy


TJ Tatran Šatov
J. Vacula [-] - P. Müller [-] , J. Uchytil [-] , K. Veselý [-] , B. Novák [-] - J. Vrbka [-] (52. M. Nesnídal [-] ) , L. Bárta [-] , T. Artim [-] (68. J. Matěj [-] ) , D. Hlávka [-] - J. Kříž [-] , Š. Czucz [-] -

FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Vlach [-] , P. Nešpor [-] , M. Tesařík [-] (85. M. Ostratický [-] ) , J. Lejska [-] - J. Březovský [-] , A. Luterán [-] , D. Kloss [-] (66. M. Líkař [-] ) , L. Koubek [-] - J. Partl [-] (60. R. Šmýd [-] ) , P. Antl [-] -

ŽK: 82. Š. Czucz , 84. K. Veselý , 89. J. Uchytil - 56. M. Tesařík , 82. J. Dvořák , 90. A. Luterán .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kopřiva Zbyněk - ŠEBELA Marek, MORAVEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Lukáš Vránek
Tip experta: výhra domácích

Slovan po zavání s Újezdem přijede na horkou půdu do Šatova, kdo ho nečeká lehký zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Předseda klubu, Administrátor klubu - SK Újezd u Brna | Jihomoravský | Brno - venkov

Tip: výhra domácích