V. Jurka 68.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápasu dominovali obě obrany


Branky


68. V. Jurka - 80. J. Anders
4

Jevišovice na jaře ještě nevyhráli a další příležitost tuto nepříznivou statistiku změnit měli v rámci 17. kola na domácím hřišti proti rezervě Krumlova. Naopak Krumlov může hřát fakt, že se mu podařilo obrat o body druhý tým tabulky Zbraslav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez výraznější šance

První půle se nesla ve znamení oťukávání. Domácí hrozili prakticky pouze díky standardním situacím a dlouhými auty, kdy těžili s výškové převahy. Hosté zase měli problém se hrou na umělé trávě, která přecejenom má jiné vlastnosti jako tráva přírodní. Nezbývalo než pochválit defenzivní činnost obou týmů a doufat, že druhý poločas bude výrazně aktivnější do ofenzivy a přinese nějaké šance a góly. 

Gólů jsme se dočkali

Druhá půle byla sice herně podobná tomu prvnímu a dominovaly hlavně obrany obou týmů, ale nakonec jsme se dočkali dvou branek. První zaznamenali domácí, když se hostům nepodařilo zachytit náběh Jurk a ten prostřelil Kohouta. Nadále hrozili oba týmy víceméně pouze ze standardních situací. Touto zbraní hosté vyrovnali v 80. minutě napálil odražený míč z hranice vápna k tyči Anders. Zápas nakonec remízou skončil a oba týmy si můžou blahopřát hlavně za velmi dobrou obrannou činnost.



Sestavy


Fotbal Jevišovice
N. Machát [-] - P. Peřinka [-] , M. Pojer [-] , J. Schläfer [-] (84. M. Dohnal [-] ) , L. Rožnovský [-] (70. M. Částek [-] ) , J. Němec [-] , J. Jurka [-] , T. Stuchlík [-] , V. Šťastný [-] , T. Dufek [-] , V. Jurka [-]

FC Moravský Krumlov B
K. Kohout [-] - P. Schwarz [-] , F. Kolegár [-] , D. Vošmera [-] , J. Sobotka [-] (36. D. Rozmahel [-] ) , J. Anders [-] , F. Čihal [-] (86. M. Procházka [-] ) , D. Koník [-] , J. Stuchlík [-] , R. Bohunský [-] , P. Klodner [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Musil Lukáš - RIŠKA Dominik, RESCHOVSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jakub Polák
Tip experta: remíza

Jevišovice na jaře nemají výsledky a Krumlov je jako rezervní mužstvo nevyzpytatelné, proto volím zlatou střední cestu v podobě remízy.

Tip: výhra domácích