0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další kolo, další ztráta bodů pro Zbraslav


Branky


4

16. kolo přineslo souboj dvou týmů z vrchních pater tabulky. Zbraslav po minulém zaváhání a ztrátě dvou bodů v Krumlově chtěla na domácí půdě naplno bodovat a nepřipustit tak dalí zaváhání. I Tuřany měli co odčiňovat po domácí porážce s Kohoutovicemi. Utkání, stejně jako mnoho  dalších tento víkend, poznamenal silný vítr. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích k brance nevedla

Domácí první půli začali aktivně a i s přispěním větru v zádech se jim dařilo držet míč a Tuřany zatlačit. Hned krátce po hvizdu Martin Sítař obešel obránce hostů a poslal prudký centr do vápna, kde bohužel ani jeden z domácích hráčů nedopravil míč do sítě. V ještě větší šance se ocitl Jakub Touška, který hlavou branku Tuřan netrefil. Tuřany hráli první poločas neměli mnoho příležitostí a hlavním úkolem tak bylo přečkat první poločas a ve druhé půli využít pomoci větru a zatlačit domácí. Největší šanci první půle měl Jakub Touška, který neusměrnil míč z pěti metrů do odkryté poloviny branky. Nakonec to byli hosté, kteří mohli jít do kabin s vedením v zádech, kanonýr Smetana se uvolnil na pravé straně hřiště a šel z boku sám na Martina Žáka, bohužel pro hosty zvolil razanci a branku vůbec netrefil.

Oboum týmům chyběla produktivita v zakončení

Tuřany s větrem v zádech vlétli do druhého poločasu a ihned převzali taktovku utkání. Problém Zbraslavi dělal hlavně vysoký presink hostů, kterým nedovolili soupeři kvalitně rozehrát. Tuřany si také vypracovali obrovskou příležitost, ve které ale reflexivně zasáhnul Žák a udržel tak akcie svého týmu v zápase. Další šanci měl Smetana, který postupoval sám na branku Zbraslavi, kterou ovšem ani netrefil a nepotvrdil tak své střelecké kvality. A tak měli poslední slovo v utkání domácí, když se Sítař uvolnil ve vápně, s jeho střelou si Balák poradil. Hrálo se kvalitní utkání, kterému ovšem chybělo gólové vyústění. Zbraslav na jaře ve dvou utkání ztratila již 4 body po dvou bezbrankových remízách a utíká jí tak čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Tuřany
Jakub Polák: V obou poločasech byl aktivnější tým, co měl vítr v zádech, ale šance góly nepřinesly. Pro oba týmy relativně zasloužená remíza.



Sestavy


FK Zbraslav
M. Žák [-] - J. Vít [-] , M. Buchta [-] , R. Jurča [-] , J. Kaláb [-] - M. Touška [-] , J. Sedlák [-] , A. Kožíšek [-] , J. Mareček [-] - M. Sítař [-] , J. Touška [-] (66. M. Hvězda [-] )

SK Tuřany
M. Balák [-] - A. Nevařil [-] , J. Vejmělka [-] , T. Binek [-] (81. J. Mareš [-] ) , M. Smetana [-] , T. Pfeiffer [-] (56. F. Chalabala [-] ) , J. Polák [-] , Z. Michalec [-] , J. Malíšek [-] , J. Oprchal [-] , M. Dobiáš [-] (70. P. Novotný [-] )

ŽK: 25. R. Jurča , 65. J. Touška , 77. M. Hvězda , 87. M. Touška - 51. J. Vejmělka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JEŽEK Michal - PROKOP David, ZACH Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Josef Březovský
Tip experta: výhra domácích

Zbraslav minule zaváhala, ale v zápase byla lepší. Proto čekám, že si s Tuřany poradí. Přesný tip 2:1.

Tip: výhra hostů