D. Černý 51. (p.)
J. Balík 71.
2:2
(0:1)
33. J. Němec (p.)
93. M. Dohnal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohnal dohnal náskok domácích Kounic ve třetí minutě nastavení!


Branky


51. D. Černý (p.) , 71. J. Balík - 33. J. Němec (p.) , 93. M. Dohnal
0

Utkání nenudilo - dvě proměněné penalty, obrat ve skóre i vyrovnání v nastavení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Horní Kounice
Bob Horák: Ve druhém utkání jarní "pifson ligy" jsme přivítali doma soupeře z Jevišovic. V zápase o důležité body do tabulky si domácí vytvořili hned několik příležitostí ke vstřelení branky. Tu největší spálil Kelča, když ve 120% tutovce trefil tyč. Do 33 min. domácí hráči nepustili Jevišovice na dostřel Eliášovi brány,a byli lepším týmem...Poté zbytečný roh, faul Cidlíka ve vápně,a hosté se ujímají vedení gólem z pentle. Ke konci první půle jsme měli štěstí,pro neuznání branky hostí z ofsajdu a nebezpečný závar před Eliášovou brankou,ale skóre na tabuli zůstalo nezměněno.. Do druhého poločasu provedli trenéři hned 2 změny. Houdka nahradil Němec a Eliáše kvůli zdravotnímu problému vystřídal mezi tyčemi Michal Tretter. Vyrovnávací branku vstřelil v 51 min. z penalty Černý po předchozím faulu hostujícího gólmana na Holátka. Do vedení nás poslal v 71 min. Balík a vypadalo to na další jarní vítězství. Hra se poté přelévala ze strany na stranu bez větších šancí na obou stranách. Několikrát hosté vyzkoušeli pozornost Michala v bráně, ale nevyzráli na něj. Bohužel v důležitém momentu neudrželi Kounice balon na svých kopačkách a v poslední nastavené minutě,opět po rohu,hosté vyrovnali a rodělili body.




Sestavy


TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] (46. M. Němec [-] ) - P. Cidlík [-] , J. Balík [-] , D. Černý [-] , O. Kelča [-] (73. J. Nadaský [-] ) , J. Holátko [-] , L. Hašek [-] (89. Š. Kelča [-] ) , Z. Záviška [-] , T. Houdek [-] (46. M. Tretter [-] ) , P. Hruška [-] , M. Dobeš [-]

Fotbal Jevišovice
N. Machát [-] - J. Němec [-] , P. Peřinka [-] , M. Částek [-] , M. Pojer [-] , T. Dufek [-] , L. Rožnovský [-] , Z. Pospíchal [-] (46. M. Holík [-] ) , V. Šťastný [-] (81. M. Dohnal [-] ) , M. Bláha [-] , V. Jurka [-] (72. J. Schläfer [-] )

ŽK: 41. J. Balík - 28. M. Pojer .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Vašík Michael - HANÁK Radim, ŠACHL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.