0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola diváci na branku čekali marně


Branky


0

Na úterní svátek vyšla ideální příležitost odehrát odložeené zápasy 14. kola. Oba týmy se jistě nebránili tomu, že místo v zimě a mírně zasněženém hřišti, mohli hrát v nádherném počasí za skvělé divácké kulisy, což mnohem více slušelo souboji o čelo tabulky. Zbraslav, vědoma si své čtyřbodové ztráty na vedoucí Slovan, šla do zápasu s jasným cílem urvat na domácím hřišti vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát trefili tyč

Ze začátku zápasu diváci mohli sledovat opatrnou oťukávanou. Slovan logicky nikam nespěchal, protože hrál s vědomím, že mu z tohoto utkání stačí i bod a domácím by zase případný inkasovaný gól nadělal velké problémy v jejich myšlenkách na první místo v soutěži. Zbraslav se ale po chvíli začala rozjíždět a hrozila hlavně kolmicemi na zbraslavský expres Martina Sítaře. Po jedné z kombinací se na levé straně dostal s míčem do vápna Jan Vít, kde na poslední chvíli hasil situaci skluzem Tesařík, který byl minimálně sporný a nikdo by se asi nedivil, kdyby se kopala penalta. Domácí hráči ovládali hru a nepříjemně tlačili Slovan, který si úplně nedokázal poradit s náběhy Sítaře za obranu. Když už se jim povedlo jeho náběh vystavit do ofsajdu, tak se z druhé vlny hnal za balonem Marek Vít, který obešel brankáře Pěgříma a dával pod sebe na Sítaře, který ovšem místo do sítě zamířil pouze do vracejícího se obránce. Aby toho nebylo málo, tak v další šanci nastřelil pouze tyč. Hosté se museli spoléhat pouze na rychlé brejky a i oni si nakonec vytvořili šanci, když se ke konci poločasu dostal k dorážce před golmanem Petr Dvořák, ale nedokázal Žáka prostřelit. 

Zbraslav zvyšovala svůj tlak, Slovan bojoval o bod

S postupem času se domácí tlačili víc a víc do ofenzivy. Tím se otevírali okénka pro brejky Slovanu, kterému by samozřejmě také nevadilo vyhrát, ale většinu zápasu bylo vidět, že jasným cílem je odvézt si minimálně bod. A na šance se nemuselo dlouho čekat, po vynikajícím uvolnění od Jana Sedláka šel z boku sám na brankaře Marek Vít, který zakončil podél Pěgříma, jeho pokus však opět skončil na tyči. Své šance měli i hosté, když po dalekonosném pokusu Petra Dvořáka předvedl skvělý zákrok domácí brankář a zapotil se i u přímého kopu Antla, který krotil nadvakrát. S tím, jak se blížil konec utkání, se hra Zbraslavi zjednodušovala a do obrany Slovanu létal jeden dlouhý míč za druhým, se kterým si ale obrana i s mírnými zaváháními poradila. V 80. minutě přišel nádherný moment, když napřáhl z dálky Touška a jeho pokus už všichni viděli jak letí do branky. Pěgřím měl ale dobře postavené tyče a i v tomto případě ho zachránila. Poslední příležitost odmítl Mareček, který na malém vápně nezkrotil míč podle představ a s jeho slabou ranou si brankář hostů bez problému poradil. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou, po které je jistě šťastnějším týmem Slovan, který tak udržel čtyřbodový náskok právě na dnešního soupeře.  



Ohlasy k zápasu


FK Zbraslav
Jan Dvořák: Přijeli jsme si pro bod, který nakonec máme. Musíme ale uznat kvalitu Zbraslavi, která nás přehrála a my i se štěstím udrželi alespoň remízu.

FC Slovan Brno
Chmelíček: Potěšila mě především naše předvedená a hra a myslím, že se jednalo o velmi kvalitní utkání se šťastnějším koncem pro hosty.



Sestavy


FK Zbraslav
M. Žák [-] - R. Jurča [-] (63. J. Touška [-] ) , J. Vít [-] , M. Vít [-] , J. Kaláb [-] , M. Buchta [-] - J. Sedlák [-] , M. Hvězda [-] (86. A. Kožíšek [-] ) , J. Mareček [-] , M. Touška [-] - M. Sítař [-]

FC Slovan Brno
R. Pěgřím [-] - J. Lejska [-] , M. Tesařík [-] , J. Dvořák [-] , J. Vlach [-] (21. M. Líkař [-] ) - P. Antl [-] , A. Luterán [-] , D. Kloss [-] , J. Březovský [-] (72. M. Ostratický [-] ) - J. Partl [-] (60. O. Coufal [-] ) , P. Dvořák [-] (90. L. Břenek [-] ) -

ŽK: 37. R. Jurča - 34. P. Antl , 58. J. Březovský , 68. P. Dvořák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: RODINGER Hynek - RICHTER František, ŠEBELA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.