Š. Czucz 56. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šatov v derby na úvod jara přivítal Blížkovice


Branky


56. Š. Czucz (p.) - 75. M. Pikolon
0

Hned na úvod jarního kola se odehrálo důležité utkání o to, kdo se přiblíží špičce tabulky. V tabulce šestý Šatov před zápasem ztrácel na pátém místě se nacházejícího soupeře z Blížkovic přesně tři body. Hosté jistě měli v hlavách poslední vzájemné utkání, které vyhrál Šatov jednoznačně 8:0 a chtěli tak jistě toto utkání odčinit a minimálně si z horké půdy Šatova odvézt nějaké body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se nesl v duchu Šatova

První desetiminutovku začali mírně aktivněji hosté, ale z převahy nedokázali nic vytěžit. Poté až do konce prvního poločasu převzali otěže zápasu domácí a zamkli Blížkovice na jejich půlce. Blížkovicím se nedařilo podržet míč a lehce ztráceli balony v přechodové fázi. Mrzet je to ale nemuselo, protože Šatov ze své převahy nedokázal vytěžit vedoucí branku a po neproměnění několika šancí se odcházelo do kabin za nerozhodnutého stavu.

Druhý poločas konečně přinesl branky

Bezgólový stav vydržel do 56. minuty, kdy se domácí dostali k možnosti zahrávat pokutový kop, který si na starost převzal nejlepší střelec soutěže Štefan Czucz a potvrdil svůj střelecký instinkt precizně zahraným kopem. Jak už to bývá, tak po vedoucím gólu přišel mírný strach o výsledek a Blížkovice si začali vytvářet tlak.  Blížkovice vrhli všechny síly do útoku a poslali do hry velezkušeného Martina Pikolona. To se ukázalo jako výborný tah, když se v 76. minutě dostal právě Pikolon po rohovém kopu k míči a vyrovnal skóre. Zápas vygradoval v nastaveném čase, kdy oba týmy měli příležitost ke strhnutí výsledku na svou stranu. Rozhodnutí odmítl hostující Čermák, který šel sám na golmana Kubejku a domácí netrefili poloprázdnou branku. Z utkání se tak oba týmy rozešli s bodem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Šatov
Štefan Czucz: Měli jsme rozhodnout do 20min kdy jsme měli 3 vyložené šance , i když jsme se dostali do vedení tak jsme úplně přestali hrát a oni nás potrestali... v závěru už to bylo kdo z koho.




Sestavy


TJ Tatran Šatov
J. Kubejka [-] - J. Slušný [-] , P. Müller [-] , J. Uchytil [-] , B. Novák [-] - K. Veselý [-] , T. Artim [-] , J. Vrbka [-] (80. M. Novák [-] ) , L. Bárta [-] - Š. Czucz [-] - J. Matěj [-] (70. M. Nesnídal [-] )

TJ Sokol Blížkovice
A. Dvořák [-] - M. Bauer [-] (74. O. Čermák [-] ) , J. Holík [-] , M. Samek [-] (89. M. Janyška [-] ) , R. Hochman [-] , M. Svoboda [-] (70. M. Pikolon [-] ) , J. Částek [-] , F. Svoboda [-] , J. Šíp [-] , V. Vybíral [-] , R. Vybíral [-]

ŽK: 73. K. Veselý , 88. J. Slušný - 35. M. Bauer , 51. J. Částek , 68. V. Vybíral , 90. R. Vybíral .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: RICHTER Aleš - VAŘACHA Jan, VODÁK Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.