1:2
(0:2)
8. P. Veleba (p.)
40. V. Čechura
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

19.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žebětín navázal na výhru s Kunštátem


Branky


48. R. Losenický - 8. P. Veleba (p.) , 40. V. Čechura
6

Žebětín využil možnosti dotáhnout se pouze na 3 body od svého soupeře. Zamotal tak ještě více boj o konečné druhé místo v tabulce, protože po zaváhání Rajhradic již na druhé místo ztrácí pouze šest bodů ze šestého místa. Naopak Kuřimi se příliš nepovedla poslední tři utkání proti silným soupeřům a to ji v příštím kole čeká ten možný nejtěžší ze Startu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velice aktivně a ze začátku si vytvořili několik náznaků příležitostí. Snaha se jim rozhodně nedala upřít, ale bohužel pro ně přišla individuální chyba Halouzky, který fauloval v pokutovém území Čechuru a kopala se penalta. Tu proměnil a poslal tak hosty do vedení již v 8. minutě Patrik Veleba. Následovala šance domácích na vyrovnání, ale domácí Kratochvíl na Šurkalu nevyzrál. Fotbal je o chybách a ty výraznější dělali domácí. Důkazem toho byla druhá branka, když hosté zahrávali volný přímý kop a centr propadl až na zadní tyč, kde balon do sítě poslal Čechura. 

Změny ve hře Kuřimi

Domácí trenér sáhnul o přestávce hned ke dvěma změnám a na hře to bylo znát. Hned z kraje poločasu naději vykřesal z přímého kopu Losenický. Kuřim měla optickou převahu, ale její hře chyběla změna tempa a rychlost, kterou by Žebětín překvapili. Hosté svůj obranný blok dobře organizovali a navíc mohli vyrážet do otevřenější obrany, což vždy znamenalo velké nebezpečí pro Kuřim.  Kuřim ve snaze vyrovnat dohrávala v rozestavení 3-4-3, ale ani to nepomohlo a tak si připsala další ztrátu bodů. Žebětín naopak díky výhře ještě můžee živit naděje na druhou pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Roman Kotol: Naše hra je již opakovaně pomalá, bez momentu překvapení a hlavně bez střeleckých pokusů. Bohužel jsme ztratili další body, které jsme chtěli získat v boji o 2 místo.




Sestavy


FC Kuřim
L. Cimbálník [-] - T. Kupský [-] , T. Skoumal [-] (46. T. Dvořák [-] ) , T. Peřina [-] (78. K. Kozumplík [-] ) , P. Halouzka [-] , J. Nespěšný [-] , R. Losenický [-] (87. M. Škára [-] ) , V. Kratochvíl [-] (46. R. Bílý [-] ) , J. Janda [-] , R. Petrila [-] , D. Babák [-] (63. L. Procházka [-] )

SK Žebětín
J. Šurkala [-] - K. Lustig [-] , P. Hejlek [-] , T. Kratochvíl [-] , M. Špánek [-] (65. R. Opatřil [-] ) , L. Hattoň [-] (81. P. Šustera [-] ) , V. Kocman [-] , P. Veleba [-] , J. Bílý [-] (90. J. Kamenický [-] ) , V. Čechura [-] , J. Buček [-]

ŽK: 78. L. Procházka , 80. J. Nespěšný - 44. J. Buček , 56. T. Kratochvíl , 63. V. Čechura , 65. M. Špánek . ČK: 83. V. Čechura .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - CZECH Denis, ŠLESINGER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Dvořák

Expert: Jan Cimbálník
Tip experta: výhra domácích

Další těžké utkání, Kuřim i Žebětín nemají špatné výsledky. O trošku víc fotbalovější se mi jeví Kuřim a tak podle mne zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Přímětice | Jihomoravský | Znojmo

Tip: výhra domácích