Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly počtvrté na jaře vítězí


5

Novosedly mají překvapivě nejlepší jarní formu a nic na tom nemění ani zaváhání z minulého kola proti silné Kuřimi. Slatinu tak nečekal lehký úkol, i když ji před zápasem chyběly na domácí pouze tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K vidění byl poločas plný branek

Aby to Slatina neměla v zápase moc jednoduché, musela díky rozsáhlé marodce nastoupit v okleštěné sestavě. Zápas pro hosty nezačal vůbec dobře, protože po jejich chybě se do samostatného úniku dostal Němeček a dostal domácí do vedení. Hned vzápětí přišla další rána pro hosty. Tu přidal v 11. minutě Kirschner. Co ovšem domácí jistě nečekali byl nápor, který přišel po obdržených brankách. Slatina se nepoložila a ještě do půle se dokázala dvěma brankami dostat zpět do zápasu. U první těžil z dobré práce Vilíma kapitán hostů Klimeš a druhou branku opět vstřelil Klimeš, tentokrát z přímého volného kopu. Po stáhnutí dvoubrankového náskoku domácích se tak šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

Rozhodli chyby na straně hostů

Stalinu lákala vidina obratu, ale byli to domácí, kteří ve druhé půli rozhodli o svém vítězství. Rozhodnutí přišlo v rozmezí čtyř minut, kdy v 62. minutě vstřelil svou druhou branku v utkání Kirschner a v 66. minutě přidal pojistku Janulík. Novosedly tak získali další tři body a na jaře předvádí spanilou jízdu za záchranou. 



Ohlasy k zápasu



SK Slatina
Tomáš Vilím: Škoda že jsme po dotáhnutí dvoubrankové ztráty nedotáhli obrat do konce. Ukázali jsme ale ve hře momenty, na kterých se dá stavět do dalších zápasů.



Sestavy


Sokol Novosedly
J. Dvořák [-] - M. Němeček [-] , P. Kirschner [-] , V. Stupár [-] , M. Pukančík [-] , T. Janulík [-] , D. Tinc [-] (90. D. Dostál [-] ) , P. Němec [-] , P. Kašpírek [-] , T. Michálek [-] , T. Duda [-]

SK Slatina
M. Dittert [-] - M. Klimeš [-] , P. Křesťan [-] (86. P. Shromáždil [-] ) , F. Gajda [-] , J. Cimbálník [-] , Z. Michalec [-] , T. Vilím [-] , S. Hanousek [-] , D. Papuga [-] , D. Sedláček [-] (66. L. Zrzavý [-] ) , M. Nedoma [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAJDÍK Marek - TICHÁNEK František, RIŠKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Vojtěch Cupák
Tip experta: remíza

Novosedly mají na jaře dobrou formu, Slatina střídá výkony jako na houpačce, ale když budou mít den, tak by z toho remíza mohla být.

Tip: výhra domácích