2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímětice prolomily remízové prokletí


Branky


5

Hosté ze Znojma se v minulém kole konečně dočkali výhry proti Žebětínu, když předtím třikrát prohráli výraznějším rozdílem. Naopak Příměticím se podařilo bodovat v každém utkání, kaňkou ovšem může být fakt, že to vždy bylo pouze po jednom bodu za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šance neproměnili a tak šli do vedení domácí

Za pěkného počasí nic nebránilo tomu, aby oba týmy potěšili své věrné fanoušky. Více radosti jim v první půli dělali hosté, kteří se tlačili dopředu. Jejich snaha ovšem byla marná, protože se jim nepodařilo proměnit ani jeden ze dvou samostatných úniků na brankáře Slámu. Byli to tak domácí, kteří se ujali vedení a to zásluhou Kubíčka, který se prosadil ke konci prvního poločasu. 

Aktivita hostů vedla jenom ke snížení

Znojmo nadále byli herně mírně lepší, ale byli to opět domácí, kteří šli do dvoubrankového vedení. Aby se to nepletlo, tak se opět prosadil Kubíček a přidal v 59. minutě svou druhou branku v utkání. Znojmu nezbývalo než vrhnout všechny síly do útoku a pokusit se o obrat. Střeleckou nemohoucnost zlomil v 75. minutě Pavlík a dal hostům naději. Další branku už ale diváci neviděli a tak se Přímětice konečně na jaře dočkali vítězství a mohli si zařvat vítězný pokřik. Hosty musí mrzet neproměněné šance, protože na bod určitě v tomto utkání měli. 



Ohlasy k zápasu



FK Znojmo
Tomáš Pěnkava: Je to obrovská škoda, protože dnes to na ten bod minimálně bylo. A to jak herně, tak hlavně počtem vytvořených brankových možností.



Sestavy


TJ Sokol Přímětice
D. Sláma [-] - S. Beneš [-] , P. Šrubař [-] , R. Piskač [-] , J. Šoba [-] - A. Papoušek [-] (64. P. Binder [-] ) , M. Samaš [-] (90. F. Škárka [-] ) , P. Hazucha [-] , M. Balon [-] (72. J. Vacek [-] ) - M. Koc [-] (85. P. Virgl [-] ) , J. Kubíček [-] (72. J. Balon [-] )

FK Znojmo
T. Kotáb [-] - J. Dufek [-] , P. Šťáva [-] - M. Svatoš [-] (88. T. Pěnkava [-] ) , R. Kubošný [-] (60. J. Blažíček [-] ) , M. Bálka [-] , O. Zímek [-] - T. Ostrý [-] (80. M. Vašíček [-] ) , M. Krejčí [-] (68. R. Pavlík [-] ) , P. Železný [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 56. S. Beneš - 13. R. Kubošný , 34. P. Železný , 50. M. Procházka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠMÍD Jakub - KROPÁČEK Jakub, PECHER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Jan Dvořák

Expert: Vojtěch Cupák
Tip experta: remíza

Přímětice jsou remízový král soutěže, takže jasná volba na kříž.

Tip: výhra domácích