R. Smutný 45. (p.)
M. Firych 90.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý fotbal přinesl remízu


Branky


5

18. kolo svedlo dohromady dva týmy z horní části tabulky, které se snaží hrát pohledný fotbal, takže se očekával dobrý zápas. Rajhradice i přes četná zranění stále bojují o čelo tabulky, jejich soupeř z Kuřimi je ale hned tři body za nimi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za stavu 1:1

Od úvodu utkání se oba týmy pustili do útoku a hrálo se nahoru dolů. Střídaly se úseky, kdy měl jeden tým převahu, ale hrálo se krásné fotbalové utkání. Hosté udeřili jako první, když na konci pohledné akce stál Nespěšný. Poté měli více ze hry domácí a neproměnili dvě velké šance. Do třetice již ale uspěli, v poslední minutě dostali možnost pokutového kopu, s kterým si bez problému poradil Smutný. 

I ve druhé půli našli domácí pozdní odpověď

I ve druhé půli se za nádherného počasí hrál vynikající fotbal. Na branku se muselo čekat až do 78 minuty. Podruhé do vedení se dostali hostě, když se krásnou ranou šajtlí prosadil Losenický. Pro domácí to byl jasný signál vsadit vše do útoku a jejich snahu přetavil ve vyrovnávací branku v první minutě nastavení Fyrich. Rajhradice tak opět našli odpověď na vedoucí branku Kuřimi a v krásném zápase si oba týmy body rozdělily.

 

K dispozici z utkání máme i statistiky: 

Střely na bránu 8 - 5

Rohové kopy 14 - 8



Sestavy


TJ Rajhradice
M. Navrátil [-] - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] , R. Smutný [-] (78. J. Svatuška [-] ) , M. Vacek [-] , J. Doležel [-] , M. Firych [-] , P. Doležel [-] (90. M. Zikuška [-] ) , M. Urbánek [-] , J. Poruba [-] (88. D. Mikač [-] ) , A. Grmela [-]

FC Kuřim
L. Cimbálník [-] - T. Kupský [-] , T. Dvořák [-] , T. Skoumal [-] , P. Halouzka [-] , T. Peřina [-] , V. Kratochvíl [-] (80. D. Babák [-] ) , J. Janda [-] (89. L. Hovhannisjan [-] ) , R. Petrila [-] , R. Bílý [-] (24. R. Losenický [-] ) , J. Nespěšný [-]

ŽK: 83. J. Pánek - 60. J. Janda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAŘACHA Jan - LAŠTŮVKA Dušan, RICHTER Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Vojtěch Cupák
Tip experta: výhra hostů

Rajhradice jsou zdevastovány zraněními a budou to mít proti Kuřimi velice těžké.

Tip: výhra domácích