0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinou Startu se stal Cupák


Branky


4

Je to už ohraná písnička, ale i v tomtto utkání byl Start v porovnání s Miroslaví favoritem. Nicméně Miroslav jistě nechtěla dát svou kůži lacino, protože potřebuje každý bod v souboji o udržení se v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Startu

Zápas začal ve velkém tempu a už ve 4. minutě hosty uklidnil Vojtěch Cupák, který přeloboval Minaříka. To hosty uklidnilo a mohli hrát svou kombinační hru. Uklidnění přišlo ale zřejmě až moc velké, protože se objevila u hostů lehká laxnost v zakončení. Šance si Start vytvářel neustále, nepodařilo se jim je ovšem proměňovat. Svou aktivní hrou donutili domácí obranu k několika chybám, které ovšem zůstali také nevyužity. 

Pohoda Startu pokračovala

Obraz hry se neměnil ani ve druhém poločasu. Cupák v 53. minutě konečně přidal pojistku. Hosté opět neproměnili několik vyložených šancí, ovšem mrzet je to nemuselo, protože jestli čekáte na nějakou šanci z táboru Miroslavi, ta nepřišla. Hosté si tak v poklidném tempu dokráčeli pro tři body a splnili tak další povinnost na cestě do krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu



TJ Start Brno
Bohdan Ryšavý: Z Miroslavi jsme si tak odvezli "povinné" a zasloužené 3 body.



Sestavy


SK Miroslav
R. Minařík [-] - J. Brveník [-] (86. L. Jiříkovský [-] ) , P. Morong [-] , P. Priml [-] , F. Urbánek [-] , M. Vyžrálek [-] (68. M. Hořčica [-] ) , T. Patočka [-] , R. Iran [-] , J. Hajzner [-] , R. Demek [-] , J. Demek [-] (82. M. Kratochvíl [-] )

TJ Start Brno
T. Hoda [-] - P. Mašlej [-] , P. Čoupek [-] , D. Cupák [-] - M. Bím [-] , R. Vlček [-] (71. D. Lang [-] ) , M. Pařízek [-] , M. Kristek [-] (46. T. Veselovský [-] ) , V. Ryšavý [-] (78. F. Křivánek [-] ) - T. Mica [-] (64. V. Logara [-] ) , V. Cupák [-] (89. Š. Gaži [-] )

ŽK: 89. F. Urbánek .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: Hrubý Josef - PLÁTENÍK Vít, VRBKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dvořák

Expert: Tomáš Kupský
Tip experta: výhra hostů

Start svou kvalitou tuto soutěž převyšuje. Ukázala to kanonáda z posledního kola, na kterou naváže v Miroslavi.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů