8:1
(5:1)
11. P. Šuba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start s Dobšicemi neměl slitování


Branky


9. P. Mašlej , 26. T. Mica , 33. P. Čoupek , 41. V. Ryšavý , 45. T. Mica , 47. V. Cupák , 70. M. Bím , 81. M. Bím - 11. P. Šuba (p.)
4

Start po zaváhání z minulého týdne neponechal nic náhodě a na Dobšicích nenechal nit suchou. Oproti minulému týdnu výrazně zlepšíl efektivitu v zakončení a Dobšice si odvezli osmigólovou nálož. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

Start vlétl do utkání jako uragán a už v 7. minutě měl první gól na kopačce Mica, teď ještě na golmana Pavliva nevyzrál. Jakoby si Mica řekl, že když to nejde střelecky, tak se do zápasu zapíše alespoň asistencí a hned za dvě minuty našel krásným centrem hlavu Mašleje, který se nemýlil. Hosté ale dostali možnost utkání vyrovnat, když v 11. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území Bím a následovala penalta pro Dobšice. K exekuci se postavil Petr Šuba a nemýlil se. To bylo ovšem v zápasu od hostů vše a nadále byl na hřišti pouze jeden tým. Domácí převzali taktovku zápasu zcela pod svou kontrolu a po pěkných kombinacích přidávali branky. Do poločasu se tak postupně trefili Mica, Čoupek, Ryšavý a opět Mica. 

Kontrola hry a výsledku

Domácí do druhé půle chtěli hlavně držet míč a nedovolit soupeři inkasovat. Postupně během poločasu využili všechn pět střídání a dali tak prostor i širšímu kádru. Hned po dvou minutách se prosadil Vojtěch Cupák a další dvě branky do konce utkání zaznamenal Michal Bím a odčinil tak penaltový zákrok. Domácí si s přehledem připsali tři body a odčinili před domácím publikem porážku z minulého týdne. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
Bohdan Ryšavý: Utkání jsme zvládli podle našeho očekávání. Podali jsme velice kvalitní výkon a doufám že v takovýchto výkonech budeme pokračovat dál.




Sestavy


TJ Start Brno
T. Hoda [-] - P. Čoupek [-] , D. Cupák [-] , P. Mašlej [-] - M. Pařízek [-] , V. Ryšavý [-] (67. D. Mica [-] ) , M. Bím [-] , M. Kristek [-] (53. T. Veselovský [-] ) , R. Vlček [-] (59. D. Lang [-] ) - T. Mica [-] (72. V. Logara [-] ) , V. Cupák [-] (75. Š. Gaži [-] )

Sokol Dobšice
V. Pavliv [-] - J. Dufek [-] , P. Šuba [-] , M. ČERMÁK [-] , L. VIRGLER [-] , Z. Procházka [-] , M. ČAPOUN [-] , R. Křemenský [-] (51. R. SYROVÝ [-] ) , A. Stehlík [-] , P. Princ [-] , J. Záruba [-]

ŽK: 37. V. Cupák , 43. P. Čoupek , 79. D. Lang - 19. J. Dufek , 81. L. VIRGLER .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Miklík David - KULÍŠEK Přemysl, RICHTER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích