Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice nadále stíhají Start


Branky


4

Na půdu Rajhradic přijel celek ze Znojma, který při pohledu na tabulku nebudil příliš obav. Domácí ovšem mají početnou marodku a tak byli místní fans v očekávání, zda si okleštěná sestava se Znojmem poradí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin za stavu 2:0

Utkání poznamenal silný vítr, který tak komplikoval v první půli život hlavně hostům, protože museli hrát proti větru. Překvapivě se hrálo dost nakopávaných míčů a domácí výhodu větru v zádech příliš nevyužili, i tak si ale během první půle si vytvořili slibný dvoubrankový náskok. Branky postupně zaznamenali Urbánek a Fyrich. Další šance Rajhradice neproměnili a i díky dobrým zákrokům Kotába v brance Znojma, se šlo do kabin za stavu 2:0.

Bleskové navýšení náskoku

Hosté byli ještě nejspíš hlavami v šatně, kde si jistě říkali, že zápas ještě zdramatizují, když na tabuli svítila 49. minuta a stav 4:0. Foukal sice silný vítr, ale domácí vlétli do druhé půle jako uragán a Doležal dvěmi góly během tří minut definitivně rozhodl utkání. Hosté se osmělili až v 76. minutě a byl to pěkný moment, protože Bálka nachytal domácíí obranu přímo z rohového kopu.  Poslední slovo si vzal opět Fyrich v 89. minutě a upravil tak skóre na konečných 5-1.

 

Vedené statistiky: 

rohy 8-3

střely na bránu 12-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Janča Luděk: Vyzdvihl bych dnes Martina Navrátila(normálně post 1. brankáře) na pravém beku a Adama Grmelu ve středu zálohy. U hostí by to byl brankář Tomáš Kaláb, který i přes pět inkasovaných branek předvedl několik dobrých zákroků.




Sestavy


TJ Rajhradice
D. Vážan [-] - J. Svoboda [-] , M. Navrátil [-] , M. Vacek [-] , J. Doležel [-] , A. Grmela [-] , M. Firych [-] , P. Doležel [-] (46. J. Svatuška [-] ) , M. Urbánek [-] , K. Benda [-] (63. R. Buchta [-] ) , J. Poruba [-] (82. M. Zikuška [-] )

FK Znojmo
T. Kotáb [-] - P. Šťáva [-] , J. Kafka [-] - J. Dufek [-] , M. Bálka [-] , K. Bohdálek [-] (52. T. Rehberger [-] ) , M. Svatoš [-] , O. Zímek [-] - P. Železný [-] (52. R. Kubošný [-] ) , T. Ostrý [-] , V. Dušek [-] (46. M. Procházka [-] )

ŽK: 59. T. Ostrý , 88. J. Dufek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠEVELA Petr - KULÍŠEK Přemysl, RICHTER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích