Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 13:15

16.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přesvědčivá výhra Líšně


4

Po výhře se Startem tentokrát hráči Slatiny tvrdě narazili. Líšeň jako čtvrtý celek tabulky nenechala nikoho na pochybách, kde zůstanou tři body a Slatinu porazila naprosto s přehledem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšeň dominovala

Líšeň od úvodní minuty diktovala tempo utkání s vědomím, že hlavní je proti Slatině udržel na uzdě jejich klíčového hráče Klimeše. To se dařilo a už ve 12. minutě otevřela skóre ukrajinská akvizice Illya Mykhailovskyy. Do poločasu ještě přidal druhou branku tradičnější střelec domácích Jakub Milotínský, který tak upevnil pozici nejlepšího střelce svého týmu.  

Slatina si ke konci připsala alespoň čestný úspěch

Skóre narůstalo i po půli, kdy se po pěkných kombinačních akcích prosadili opět oba střelci Líšně. V 75. minutě se prosadil Tomáš Vejmělek a upravil tak už na 5:0. Domácí bude jistě mrzet zbytečná inkasovaná branka v 89. minutě od Michala Šika, který dal zápasu podobu konečného skóre. Líšeň si v poklidu dokráčela pro tři body a nepřipustila podobný šok, jaký Slatina připravila minulý týden Startu.

 

Statistiky utkání:

Fauly / 20:16
Rohy / 4:3
St. situace / 2:4
Střely na branku / 12:3
Střely mimo branku / 8:3
Offside / 5:2



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Lukáš Buchta: Zápas se odehrál pevně v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli. Jedinou kaňkou byla zbytečně obdržená branka po našem uspokojení v závěru utkání.




Sestavy


SK Líšeň B
A. Smrčka [-] - J. Milotínský [-] (84. E. Zein [-] ) , R. Bohuslav [-] , T. Zezula [-] , M. Walla [-] , T. Vejmělek [-] , P. Pecha [-] (68. J. Pešta [-] ) , T. Krejčíř [-] (75. J. Horyna [-] ) , I. Mykhailovskyy [-] , M. Svoboda [-] , D. Lontras [-] (61. F. Vedral [-] )

SK Slatina
D. Petrík [-] - M. Klimeš [-] , P. Křesťan [-] (46. J. Cimbálník [-] ) , J. Nos [-] , M. Mikšíček [-] (73. M. Šik [-] ) , Z. Michalec [-] , J. Kříž [-] (79. T. Vilím [-] ) , T. Válka [-] (66. D. Sedláček [-] ) , T. Šiška [-] , S. Hanousek [-] , D. Papuga [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Chabiča František - MARINČ Lukáš, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích