3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start ve šlágru kola nezaváhal


Branky


23. V. Ryšavý , 65. T. Mica , 88. V. Cupák
0
Dohrávka 14. kola 1.A třídy mezi domácím Startem Brno a hostující Kuřimí byla bezesporu hodně sledovaným utkáním. Šlo totiž o atraktivní zápas mezi aktuálně vedoucím a třetím týmem tabulky. Oba týmy se navíc netají ambicí postoupit do Krajského přeboru. Jenže zatímco Start vcelku suverénně vede, Kuřim poztrácela řadu důležitých bodů zejména v domácích zápasech. Jestli tedy hosté ještě chtěli alespoň teoreticky pomýšlet na první místo, museli v Brně bezpodmínečně vyhrát. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snaha Kuřimi k brance nevedla

Začátek zápasu odpovídal tomu, že hosté musejí být aktivnější. Kuřim se snažila kombinovat a vytvořit si brankovou příležitost. Žel hráči hostů hráli jen po vápno, a tak největším nebezpečím pro branku Startu byly v prvním poločase dvě standardní situace asi ze třiceti metrů. Jedna skončila ve zdi, druhá vysoko nad. Start hrál trpělivě a disciplinovaně. Některé úvodní pokusy o brejk sice zhatila nepřesná finální přihrávka nebo ofsajd (to když se Cupák D. trefil po standardce hlavou), třiadvacátá minuta už ale přinesla první změnu skóre. Po centru z pravé strany si odražený míč na velkém vápně našel Ryšavý a technickou střelou o tyč poslal Start do vedení. Start hrál účelně, čekal na chyby hostujícího týmu a nepouštěl Kuřim na dostřel.   

Start přidal pojistku

Druhý poločas přinesl přinesl podobný obraz hry, Kuřim sice kombinovala, zejména však na vlastní půli a k ohrožení branky domácího Hody se prakticky vůbec nedostala. A tak definitivní rozřešení zápasu dala 65. minuta. V té přinesl klid na kopačky domácích Míca, jenž po přihrávce Ryšavého z brejku ostrou střelou na přední tyč zajistil dvoubrankové vedení. Na hráčích Kuřimi sice byla vidět snaha, ale druhá branka jejich naděje na zvrat definitivně zlomila. Start dohrával v poklidu ke spokojenosti většiny z více než tří set přihlížejících diváků. Třešničku na dortu, a gól který by mohl směle kandidovat na gól sezóny, si pro ně připravil tři minuty před koncem domácí Vojtěch Cupák. Efektní brazilskou parádičkou si přehodil balón přes hlavu zkoprnělého obránce a téměř z nulového úhlu poslal míč podél gólmana - 3:0. 

Start tak zvítězil v dalším domácím zápase, připsal si čtvrté čisté konto za sebou a po zaváhání druhých Rajhradic zvýšil svůj náskok, na čele tabulky už na 12 bodů, přičemž do konce zbývá odehrát 7 kol. Kuřim zůstává třetí už jen o skóre před Kunštátem. Vrchní část tabulky se velmi vyrovnala, a tak rozdíl mezi 3. Kuřimí a 8. Dobšicemi činí pouhé 4 body.  



Sestavy


TJ Start Brno
T. Hoda [-] - P. Mašlej [-] , V. Logara [-] (64. T. Veselovský [-] ) , D. Cupák [-] , P. Čoupek [-] - V. Ryšavý [-] (83. M. Kristek [-] ) , R. Vlček [-] (72. D. Lang [-] ) , M. Bím [-] , M. Pařízek [-] - V. Cupák [-] (88. Š. Gaži [-] ) , T. Mica [-] (80. S. Zedníček [-] )

FC Kuřim
L. Cimbálník [-] - T. Kupský [-] , V. Kratochvíl [-] (78. K. Kozumplík [-] ) , T. Skoumal [-] , T. Peřina [-] (70. P. Halouzka [-] ) , J. Nespěšný [-] , R. Losenický [-] , J. Janda [-] , R. Petrila [-] , R. Bílý [-] (66. L. Procházka [-] ) , D. Babák [-] (87. L. Hovhannisjan [-] )

ŽK: 37. V. Ryšavý , 38. R. Vlček - 63. T. Skoumal .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: NOVÁČEK Radek - HORVÁTH Antonín, MAREK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.