Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:30

14.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní utkání přineslo remízu


Branky


0

Dohrávka 14. kola přivedla na Přímětic druhý celek tabulkz Rajhradice. Rajhradice jistě chtěli co nejrychleji zapomenout na víkendovou ztrátu se Slatinou, naopak Přímětice sice také prohráli, ale předvedli velice sympatický výkon na Startu, který jistě chtěli předvést i proti dalšímu favoritovi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do vedení

Jestli měli Rajhradice do utkání nějaký taktický plán, tak ten vzal rychle za své. Již ve třetí minutě totiž hosty zmrazil svojí brankou Kubíček. Příměticím vedení ale paradoxně ublížilo a na domácí padlo lehké uspokojení. Taktovku přebrali Rajhradice a zaslouženě se jim podařilo vyrovnat ve 22. minutě brankou Doležala. Po brance hostů se opakoval podobný scénář jako po brance Přímětic. Domácí se opět dostali do hry, dařilo se jim vyhrávat osobní souboje a dostali se do několika příležitostí. Oba týmy ovšem chtěli využít každou možnost k zaútočení a tak předvedli divákům velice atraktivní fotbal. 

I druhý poločas se oba týmy trefily jednou

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, hráči obou mužstev měli dost sil na to, aby průběh utkání neztratil nic na své zajímavosti. V 69.min. domácí hráč Papoušek z 20-ti metrů tvrdou střelou zvýšil na 2:1, ale protože další dvě velké šance domácích zůstaly nevyužity, přišel trest od nejlepšího hráče hostů Smutného, který po standartní situaci v 86.min. hlavou na zadní tyč vyrovnal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přímětice
Ivo Balon: Hrál se otevřený, útočný fotbal, který se diváků musel líbit. Obě mužstva se snažili o zisk tří bodů až do poslední minuty. Domácí hráče neuhlídání standartní situace těsně před koncem mrzela, povzbudivé pro ně ale může být, v jaké kvalitě odehráli celé utkání s týmem z 2.místa tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Přímětice
D. Sláma [-] - S. Beneš [-] , P. Šrubař [-] , R. Piskač [-] , J. Šoba [-] (58. F. Škárka [-] ) - M. Balon [-] (75. P. Binder [-] ) , P. Hazucha [-] , M. Samaš [-] (63. M. Koc [-] ) , L. Svačina [-] (46. J. Štrombach [-] ) , A. Papoušek [-] - J. Kubíček [-] (81. K. Meluš [-] )

TJ Rajhradice
M. Navrátil [-] - J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] , R. Smutný [-] , M. Vacek [-] (75. R. Hájek [-] ) , J. Doležel [-] , M. Firych [-] , P. Doležel [-] , M. Urbánek [-] , J. Poruba [-] , T. Kačeriák [-]

ŽK: 80. P. Hazucha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - KOPŘIVA Zbyněk, KULÍŠEK Přemysl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.