FOTO: Lanžhot v domácím utkání nezaváhal


Branky


4. L. Čambal , 60. T. Měřínský , 79. J. galia (vl.)
0

Lídr soutěže naplno bodoval v zápase s Bučovicemi. Lanžhot ve svém prvním jarním zápase hladce porazil předposlední tým tabulky rozdílem tří branek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se brzy ujal vedení

Dobrou zimní přípravu zužitkoval lídr krajského přeboru hned ve svém prvním jarním zápase. Měl však k tomu přijatelného soupeře. Lanžhot udeřil hned v úvodu zápasu, když se ve čtvrté minutě prosadil Čambal. Více než tři stovky diváků vidělo zajímavý fotbal, ale domácím to svazovalo nohy a nemohly se dostat přes soupeřovu obranu.

Dva góly pojistily výsledek

Také v úvodu druhého poločase se Lanžhot trápil v koncovce a Bučovice se snažily odolávat. To se jim dařilo až do šedesáté minuty, kdy vstřelil druhou branku favorita Měřínský. Sokol se touto brankou uklidnil a mohl hrát v klidu. Definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem Galia, který poslal míč za záda vlastního brankáře.



Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
R. Bartal [-] - P. Mikúšek [-] , R. Ciprys [-] , M. Vrábel [-] , P. Šenk [-] , L. Čambal [-] , R. Kleiber [-] (80. T. Bartal [-] ) , J. Bartoš [-] , V. Kacr [-] , J. Hílek [-] , T. Měřínský [-]

FC Bučovice
J. Buriánek [-] (55. M. Hanák [-] ) - O. Holásek [-] , r. chalabala [-] , P. Koudelka [-] - J. Rusňák [-] , Z. Kuklínek [-] , J. galia [-] , O. Nový [-] , S. Palla [-] - M. Nový [-] (82. D. Šlampa [-] ) , L. Procházka [-] (70. M. Bil [-] )

ŽK: 37. J. galia , 53. S. Palla , 82. Z. Kuklínek .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Chabiča František - MIKLÍK David, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.