Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov uhájil roli favorita


Branky


7

Začátek zápasu byl vyrovnaný a hosté dokonce mohli vstřelit branku, ale golman Petr Fleischman, který musel zaskočit do brány, zlikvidoval šanci hostů z bezprostřední blízkosti. Domácí postupně začali získávat převahu, ale poprvé překonali hostujícího golmana až ve 27.min. Do kabin odcházeli, ale už s tříbrankovým náskokem a o výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhém poločase přidal Hraničář další 3 branky a potvrdil roli favorita v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Rapšachu a góly Staňkova

Utkání začalo docela překvapivě. Rapšach dobře kombinoval a ze zabezpečené obrany vyrážel na rychlé steče k brance Fleischmana. Domácím se motor zahříval pomaleji a bylo otázkou času, kdy Rapšach vstřelí úvodní gól. Bohužel, šance SK přicházely, leč špatné zakončení, provázející Rapšachány po celou sezónu, bylo proti vstřelení gólů. Šíša sám na branku – vedle, Jirka Štěpánek střele chyběla rasance, Marek Milo opět motal obránce, ale nezakončil. A tak přišla 27. minuta. Šikr sám na Fleischmana Petra, ten sice vyrazil mičudu na roh, ale sudí si teče nevšiml a domácí z brejku udeřili. Novák na hranici offsidu utekl za obranu, obešel i Krajčoviče a z přihrávky pod sebe těžil patičkou ! kanonýr Puhlovský – 1:0 !!! O 6 minut později našel Novák ve vápně Fleischmana Pepíka, který precizní placírou nedal Krajčovičovi pražádnou šanci – 2:0 !!! Hosté se i nadále snažili hrát fotbal, ovšem domácí opět učili z produktivity. Těsně před půlí se prosadil křížnou střelou opět Puhlovský – 3:0 !!!

Druhá půle už v režii domácích

Jak začala první půle výbornou hrou Rapšachu, tak druhé dějství bylo zcela v režii Staňkova. Obrana Rapšachu byla již zcela průchodná a domácí si postavili střelnici jak na pouti. Každá rána hrozila gólem, ještě že byl v bráně výborný Krajčovič. V 60. minutě si naběhl do uličky Pilař a podél gólmana navýšil skóre – 4:0 !!! O 2 minutky později neodkopla obrana hostí míč do bezpečné vzdálenosti a tvrdou střelou se parádně trefil Fila – 5:0 !!! Po páté brance se na chvíli opět hra vyrovnala, hrálo se však jen od vápna k vápnu. Punc na konečný výsledek dal 4 minuty před koncem Neumann, který dorážel do prázdné svatyně hostí – 6:0 !!! Nutno podotknout, že tomuto gólu předcházel čtyřmetrový offside Matušky, který nechal, jinak velmi dobrý sudí Šťastný, bez povšimnutí, i když se lajnový sudí mohl umávat :-)

 

Autor: John Bag



Ohlasy k zápasu



SK Rapšach
Honza Pytel (vedoucí mužstva SK Rapšach): ,,Domácí berou 3 body zcela zaslouženě, hosté se je snažili potrápit velmi dobrou hrou v prvním poločasu. Avšak nemohoucnost v zakončování gólovek trápí Rapšach nejednu sezónu, proto výsledek je takový jaký je. 6 kusů vypadá hrozivě, gólový rozdíl zavání debaklem, ovšem kdyby utkání skončilo 7:5 tak by se nikdo nedivil…"



Sestavy


TJ Hraničář Staňkov
P. Fleischman [-] - R. Novotný [-] , M. Pilař [-] , J. Cepák [-] , A. Bednář [-] - R. Puhlovský [-] , M. Černoch [-] , R. Novák [-] , S. Fila [-] - M. Neumann [-] , J. Fleischman [-] -

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - J. Kříž [-] - M. Břenek [-] , J. Štěpánek [-] - T. Pytel [-] , Š. Šíkr [-] - P. Kronika [-] , J. Krekl [-] , J. Maroušek [-] , M. Milo [-] , T. Neumayer [-]

ŽK: 41. J. Cepák - 23. M. Břenek , 41. M. Gráf , 88. J. Štěpánek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - POMMER Lubomír (N), ČURDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lexa

Expert: Jan Kubinec
Tip experta: výhra domácích

Staňkov by na domácím hřišti neměl zaváhat a potvrdí výbornou sezónu.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích