4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavsko jde do trháku


Branky


11

Po sobotním zaváhání Nové Vsi vstupovali domácí hráči do zápas s vědomím, že případná výhra je přiblíží k zisku mistrovského titulu, jinými slovy k postupu do OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdý a dvougólový první poločas

Od začátku se hrál celkem na pohledný fotbal, oba celky snažili držet balón na zemi, neuchylovali se k bezhlavým odkopům. Domácí měli mírnou převahu ovšem první zahrozili hosté, kdy po ztrátě balónu na útočné polovině šli hosté do brejku, který se štěstím skončil na tyči Dvořákovi branky. Potvrdilo se pravidlo nedáš dostaneš. Z protiútoku se hlavou nemýlil domácí střelec Petr Vejsada - 1:0. Pak následovala série neproměněných šancí, kterých bylo víc než dost. Hosté po inkasované brance se před Dvořáka dostáli spíše sporadicky, domácí diktovali tempo hry. Hosté se prezentovali velmi důrazným fotbalem, který hodně bolel a nastaveným metrem, kterým sudí řídil celé utkání na obě strany, byly některé zákroky pouštěny. Ve 37. minutě se dostal za obranu domácí Jiří Heřmánek a podél gólmana zvýšil na - 2:0.

Tři body pro Plavsko

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu. Spousta osobních soubojů a nemálo zahozených šancí domácích střelců. V 60. minutě se po rohovém kopu nejlépe zorientoval domácí Tomáš Lang, který pomalou střelou prostřelil brankáře - 3:0. O šest minut později se křižnou střelou pod horní tyč prosadil domácí Karel Voldán – 4:0. Poté se již zápas spíše dohrával, za zmínku stojí snad jen samostatný únik Karla Voldána, který ovšem nepřehodil vybíhajícího brankáře. V závěru utkání se dostali do dvou obrovských šancí i hosté, první střelu mířící pod horní tyč vyškrábl výborným zákrokem domácí brankář Dvořák. Z následného rohu, ale již inkasoval. Po lehké teči na přední tyči se na malém vápně objevil sám Jan Sláma a korigoval na konečných 4:1.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - P. Písař [-] , M. Bureš [-] , P. Přílepek [-] , V. Písař [-] , J. Kaštánek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Pouska [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

Sokol Horní Pěna
L. Bendík [-] - O. Voldán [-] , T. Reisner [-] , L. Jirků [-] , M. Miláček [-] - D. Kupka [-] , A. Balga [-] , J. Sláma [-] - R. Dvořák [-] , V. Pešek [-] - F. Sivák [-]

ŽK: 51. K. Voldán , 53. P. Písař .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BICEK Roman - BUDÍN Jiří (N), MASOJÍDEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích