R. Kupka 19.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase týmů ze dna tabulky došlo na dělbu bodů


Branky


19. R. Kupka - 57. M. Šroub
11

Poslední Rapšach přijel na půdu předposledního Lodhéřova. Domácí Lodhéřov se potřeboval chytit, na jaře získal zatím pouze jeden bod. Zápas v krásném počasí se hrál převážně na jednu branku, Lodhéřov byl lepším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

V prvním poločase měli domácí minimálně 5 tutovek. Obrovskou šanci měl domácí Mikuláš Míchal, kterého po krásné nahrávce Razimy vychytal hostující brankář Krajčovič. V 19. minutě se Lodhéřov dočkal zaslouženého vedení, kdy Roman Kupka dělovkou z velkého vápna nedal hostující golmanovi šanci - 1:0. Další šance postupně spálili domácí Kos, kterého krásným centrem našel Razima a poté Slavíček měl 100% šanci hlavičkou z rohu, ovšem branku netrefil a poločas tak skončil za stavu 1:0.

Zahozené šance Lodhéřova a vydřený bod pro Rapšach

V druhém poločase se obrázek hry nezměnil, Lodhéřov bušil do obrany Rapšachu a další gól byla jen otázka času. Ovšem v 57. minutě snad z první střely Rapšachu z poloviny hřiště překvapil Michal Šroub domácího zaskakujícího brankáře Matouška, a z přímého kopu utišil fanoušky Lodhéřova - 1:1. Výraz překvapeného golmana Václava Matouška vypovídal za vše - tohle nikdo nečekal. Tento gól Lodhéřov ještě více nakopl, ovšem pokračoval festival zahozených šancí. V 65. minutě po krásném centru Mikuláše Míchala na zadní tyč prostřelil Slavíček brankáře, ovšem z brankové čáry hostující obránce míč vykopl. Další šanci poté spálil domácí Roman Byrtus a poté zápas připomínal házenou - kdy Lodhéřov dominoval ve hře, ovšem dále jak k hranici velkého vápna se nedostal. Největší šance na rozhodnutí zápasu měl domácí Slavíček, kterého v 80. minutě vyslal krásnou přihrávkou skvěle hrající stoper Ondřej Míchal, Slavíček dokázal utéct obraně Rapšachu, střelou ale orazítkoval pouze tyč a Rapšach si tak z Lodhéřova odváží těžce ubojovaný bod.



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
V. Matoušek [-] - R. Kupka [-] , O. Michal [-] - R. Byrtus [-] , J. Pavouk [-] , V. Mertl [-] , P. Plachý [-] , M. Kos [-] - M. Razima [-] , M. Slavíček [-] , M. Michal [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - M. Kouřil [-] , J. Kříž [-] - J. Štěpánek [-] , M. Břenek [-] - Š. Šíkr [-] , T. Pytel [-] - J. Maroušek [-] , J. Břenek [-] , F. Krekl [-] , J. Krekl [-]

ŽK: 55. M. Michal , 90. R. Byrtus - 39. D. Smutný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - ZELINGER Stanislav (N), CÍSAŘ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích