Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nová Ves roli favorita zvládla a veze plný počet bodů


Branky


12

Zápas celků, kdy jeden bojuje o postup a druhý se snaží všemožně odlepit ode dna tabulky. Každé utkání mezi SK Rapšach a Spartakem Nová Ves má svůj náboj. I když obě vesnice dělí bezmála 10 kilometrů, dá se říci, že se jedná o derby. Hráči obou týmů se znají, jsou kamarádi, někteří hráli za Ves, jiní za Rapšach, další se spolu potkali v dresech jiných týmů jako spoluhráči. Proto se očekával souboj „na krev“, ovšem v mezích fair-play. Spartak nakonec potvrdil roli favorita a z Rapšachu si veze tři body. Zvláštní pozornost si zaslouží sudí Václav Hrkal, který odpískal výborné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odvážná hra domácích a produktivní hosté

Hosté z Nové Vsi se chopili otěží utkání, tak jak se na favorita patří. Jenže, tlak trval necelých 7 minut. Rapšach, hrající první utkání na domácí půdě, tlak hostů brzy vstřebal a byl aktivnější. Po pár náznacích šancí se hra přelévala z jednoho konce hrací plochy na druhou, jen finální gólovka chyběla. Přisla 23. minuta, v pokutovém území domácích se balón odrážel z jedné strany na druhou a na konci toho všeho bylo zakončení hostujícího Miroslava Tetíka - 0:1. Ihned po rozehrávce ze středového kruhu zahrozil Michal Brenek, avšak netrefil zařízení. Spartak vedoucí gól nabudil, Pavel Candra a Robert Škácha zásobovali perfektnímy pasy útočníky hostí. Obrana SK byla pozorná a muška útočníků Spartaku „zatím“ vychýlená. Domácí Rapšach, vycházející ze zabezpečené obrany, hrozil z brejků. Jeden z nich mohl využít Martin Gráf, ale ztratil rovnováhu a bylo po rychlém přečíslení. Ve 40. minutě vybídl dlouhým pasem Košumberský Jana Pospíchala ke sprintu po levém křídle. Pospíchal excelentní příhrou nabídl míč Bohuslavu Harazímovi a ten nezaváhal – 0:2. Minutu před půlí šel sám na branku Gráf, ale bravo zákroku bezmála šedesátníka Václava Musila. 

Zranění a šest gólů

Druhé dějství začalo velkým náporem SK. Po 5 minutách se celá lavička Spartaku, v čele s trenérem, divila co se děje. A dělo se, ovšem bez gólového efektu. Akce střídala akci, útoky se valily na branku Musila, jenže chybělo to zásadní, gól. Když to nešlo středem hřiště, když to nešlo střelou z hranice vápna, když to nešlo dorážkou, tak to zkusil Michal Šroub z nemožného úhlu a nachytal Musila střelou do šibenice - 1:2. Netrvalo dlouho, pouhé 2 minuty, a hosté si vzali dvoubrankový náskok zpět. Zkušený Robert Škácha, křižnou střelou na dlouhou tyč – 1:3. O další dvě minuty a gólu Harazíma, bylo o vítězi jasno. Namísto odkopu do bezpečí se nechal o míč připravit domácí hráč a Harazím trefil parádně. Břevno a síť – 1:4. Po další výpadu Spartaku se zranil Michal Šroub a musel odstoupit ze hry. Další útok Vsi „nepřežil“ JIrka Štěpánek a pro zranění střídal. Domácím se rozpadla kompletní osa týmu a bylo jen otázkou bojovnosti a odhodlání, zda nedojde k debaklu. To stačilo hostům ke kontrole hry a k hrozbě z přihrávek Pavla Candry, Mezery a Škáchy. Po faulu na Mezeru zahrával hostující celek penaltu, kterou domácí brankář Vítězslav Krajčovič vyrazil na břevno a mimo branku, domácí odkopli, ale míč dostal na pravou stranu hřiště Harazím a střelou kolem Krajčoviče dosáhl na hattrick - 1:5. Emotivní moment utkání přišel o minutu později. Pavel Trmal (do té doby na lavičce náhradníků) dostal pokyn od trenéra Kolafy. Trmal vběhl na plac, dostal přihrávku a zavěsil – 1:6.  Poslední slovo měl Rapšach, Štěpán Šíkr využil zaváhání a uspokojení Spartaku a snížil – 2:6. Hosté ještě mohli navýšit skóre, avšak ani Pavel Trmal, ani Jan Pospíchal, své šance díky skvěle chytajícímu Krajčovičovi neproměnili.



Sestavy


SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - M. Kouřil [-] , J. Kříž [-] - J. Štěpánek [-] , M. Břenek [-] - Š. Šíkr [-] , T. Pytel [-] - J. Maroušek [-] , J. Břenek [-] , F. Krekl [-] , J. Krekl [-]

TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - V. Candra [-] - B. Harazím [-] - M. Tetík [-] , P. Candra [-] , M. Mezera [-] , R. Košumberský [-] , J. Pospíchal [-] , R. Škácha [-] , P. Špringer [-] , M. Bielek [-]

ŽK: 60. M. Mezera , 90. J. Pospíchal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hrkal Václav - CÍSAŘ Milan (N), CANDRA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Nová Ves pokud pomýšlí na postup musí vyhrát