Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštná bodovala v Pěnné


9

Na drsném terénu se hrál drsný fotbal, který měl za následek několik zraněných hráčů. Deštná přijela v plné polní a chtěla si odvézt tři body. Domácí šli rychle do vedení, ale Deštěnští se nenechali rozhodit a dokráčeli si pro výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól a rychlá odpověď

Zápas začal z ostra když hned v první minutě vstřelil vedoucí gól domácích David Maňour po střele z rohu velkého vápna. Míč odskočil na jednom z mnoha drnů a brankáč Kučera nestačil zareagovat. Deštěnské gól nakopl a v páté minutě hlavou přehodil domácího brankáře nejmeší hráč na hřišti Kuneš - 1:1. Ve 26. minutě stejný scénář a opět Kuneš přehodil brankáře do pravého rohu branky - 1:2. Do konce poločasu ještě zvýšil na 1:3 Martin Novotný.

Deštná si pohlídala vítězství

Ve druhém poločase se spíš bojovalo než hrálo, ale nepřesností bylo více na straně domácích. Deštná postupně získala převahu a tu korunoval přesnou střelou kolem zdi k tyči velmi dobře hrající Martin Melzoch. Deštná měl zápas pod kontrolou. Napřed  se odhodlal k sólu přes celé hřiště Klaus Henze, ale ke střele se nedostal a poté si bránkář Kučera dovolil vyjít na hlavičku při jedné ze standartek, kdy jen kousek stačil k tomu, by vstřelil gól. Poté upadla pozornost deštěnských hráčů a David Maňour svým druhým gólem snížil na konečných 2:4.



Sestavy


Sokol Horní Pěna
J. Roh [-] - L. Jirků [-] , P. Plucar [-] , P. Mikulík [-] , T. Reisner [-] - J. Sláma [-] , F. Sivák [-] , J. Kubinec [-] - A. Balga [-] , D. Maňour [-] , O. Voldán [-]

TJ Sokol Deštná
M. Koktavý [-] - L. Melišík [-] , K. Henze [-] , M. Svoboda [-] , M. Blažek [-] , K. Šindelář [-] , Z. Kuneš [-] , M. Novotný [-] , M. Šlapanský [-] , M. Šamal [-] , V. Kučera [-]

ŽK: 10. J. Kubinec , 25. F. Sivák , 40. P. Mikulík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOUDELKA Jiří - MASOJÍDEK Karel (N), MARKES František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na své pažitu velmi silní a doma neprohrávají, tentokrát to bude stejné.