Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

10.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves veze všechny body z Lodhéřova


5

Lodhéřov po nepříliš podařené podzimní části sezóny chtěl v prvním domacím zápase jarní části naplno bodovat. Naneštěstí pro ně narazil na dobře připraveného soupeře z Nové Vsi. Hosté mají tuto sezónu zálusk na postup a to potvrdili i předvedenou hrou. Oproti tomu domácí nevyužívali své šance a to je stálo cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil hostům

První poločas byl v naprosté režii hostujícícho týmu z Nové Vsi. V 18. minutě ztratil kapitán Lodhéřova na půlce míč, čehož využil hostující Jan Pospíchal a Nová Ves se ujala vedení 0:1. Do konce poločasu se obrázek hry nezměnil. Nová Ves kombinačně daleko lepší, přímočarejší do útoku a největší rozdíl byl v presování, kdy obrana Lodhéřova neměla žádný čas na rozehrávku. Poločas skončil za stavu 0:2, kdy se trefil nejlepší hráč zápasu - Mezera Miloš, který z hranice velkého vápna obstřelil krásnou střelou obranu Lodhéřova i golmana Hrubce.

Lodhéřov nechtěl dát body zadarmo

Druhý poločas nastoupil úplně jiný Lodhéřov a 20 minut byl lepším týmem. Hned z kraje poločasu snížil na 2:1 Václav Matoušek. Ovšem Lodhéřov neproměnil 2 vyložené šance a v 65. minutě využila Nová Ves rychlý brejk, kdy krásná přihrávka poslala 3 hráče Nové Vsi na hostujícího golmana Hrubého a Pavel Candra zvýšil na 1:3 a bylo po zápase.Lodhéřov šel psychicky dolů a do konce zápasu si již nevytvořil téměř žádnou vyloženou šanci. V 79. minutě se krásně z přímého kopu prosadil Roman Košumberský. Na konečných 1:5 upravil Škácha Robert.



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrubý [-] - R. Kupka [-] , O. Michal [-] - M. Kos [-] , V. Lovětínský [-] , P. Plachý [-] , J. Pavouk [-] , R. Byrtus [-] - V. Matoušek [-] , J. Moravec [-] - M. Razima [-]

TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
V. Musil [-] - V. Candra [-] , J. Bumba [-] - B. Harazím [-] , M. Bielek [-] , P. Bambule [-] - M. Tetík [-] - R. Košumberský [-] , P. Candra [-] , M. Mezera [-] , J. Pospíchal [-]

ŽK: 42. M. Razima , 49. R. Byrtus , 80. O. Michal - 61. P. Candra , 87. R. Škácha .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Havlík Zdeněk - ZELINGER Stanislav (N), CANDRA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů